80 vjetori

Bahri Brisku feston 80 vjetorin
Bahri Brisku ka festuar të ejten e kaluar 80 vjetorin e tij të lindjes por të njejten ditë u be dhe perurimi i librit “Këngë popullore të shqiptarëve në Mal të Zi”. “Nderi i Kombit” e festoi ditëlindjen e tij tek shtëpia, ndërkohë që urimet e shumta nga miqtë e kolegë i mori përmes telefonit dhe postimet të urimeve në faqen e tij në Facebook. Bahri Brisku lindi më 14.03.1933 në Ulqin. Shkollën normale e kreu në Shkup më 1954, kurse shkollën e lartë pedagogjike (gjuhë dhe letërsi shqipe) po ashtu në... Vazhdo

March 21, 2013  :: Kulturë / Kultura, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Bahri Brisku feston 80 vjetorin
Tags: , , ,