AAK E KOSOVES

AAK, qeveria Thaçi si ajo Musolini
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e konsideron vitin 2008 si vit të qeverisjes së degraduar dhe ka vlerësuar se vendi është duke shkuar rrugës për t’u shndërruar në një regjim diktatorial. Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Ardian Gjini, ka pohuar se shembull për këtë është kontrollimi i plotë i Kuvendit nga Qeveria edhe frikësimi i medias. Gjini e ka quajtur ironi të thartë dhe të panevojshme mënyrën e reagimit të institucioneve të Kosovës ndaj vizitave të ministrave të qeverisë serbe në Kosovë. KTV  Vazhdo

December 23, 2008  :: Rajoni / Region :: Comments Off on AAK, qeveria Thaçi si ajo Musolini
Tags: , , ,