abaz reçica

Abaz Reçica: Pse miu nuk di kur ёshtё boll?
Nё njё laborator, njё grup i shkencёtarёve kishte mbajtur tё uritur njё mi pёr njё kohё tё gjatё. Pastaj ia ofrojnё njё konservё tё madhe me ushqimin e tij mё tё kёndshёm. Lёshohet, si mi, dhe e gёlltit ushqimin me furi dhe kur stёrngopet i molisur bie shtrirё. Shkencёtarёt ia fusin në kafaz njё shok mi, gjithashtu shumё tё uritur. Edhe ky, bash si shoku i mёparshёm, i vёrsulet enёs. Miu i pamundur ngrihet dhe i bashkëngjitet mysafirit tё padёshiruar. Pas pak kafshatave, pёrmbyset i ngordhur nga stёrngrёnia. Diagnoza... Vazhdo

September 19, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Komente (3)
Tags: , , ,