Adelaj

Bjordi dhe Adela vendosin te lene Shqiperine per Italine
Kane punuar fort per nje projekt qe ne te gjithe e kemi ndjekur me aq vemendje sic ishte edicioni i dyte i “Dancing with the stars”, i cili vijoi transmetimin per 12 jave, ku ne fund fitoi aktori i njohur kosovar, Enver Petrovci. Por, natyrisht, nje element i rendesishem qe na bente ta ndiqnim me shume endje ishte dhe pjesemarrja e ciftit aq te pelqyer sic jane Bjordi Mezini dhe Adelajada Xhamani. Dy te rinjte benin forumin dhe strishat e mbasdites se ketij programi, duke na sjelle pak nga mbrapakuintat e VIP-ave ne gare se bashku... Vazhdo

June 26, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Bjordi dhe Adela vendosin te lene Shqiperine per Italine
Tags: , , , ,