Adem Ramadani

Genta Ismaili, me linja seksi dhe këngë tallava
Mjafton të përmendësh emrin e Genta Ismailit, që sallat e koncerteve të mbushen sakaq. Për shkak të talentit të saj për muzikë e sidomos linjave shumë të mira të trupit, ky efekt është përherë i suksesshëm. E përveç se në Kosovë, e pamë këtë gjatë gjithë javëve edhe në Shqipëri në spektaklin “Dancing with the stars”. Megjithatë, përveç kësaj pjese të njohur, Genta shquhet gjithashtu edhe për eksperimentet që bën në muzikë, në pjesën më të madhe të të cilave ka qëlluar në shenjë. Deri... Vazhdo