Admir Sella

K.k.”Champion”: Admir Sella dhe Eliza Markiq,kampion shtetror!
Me date 3 mars 2012 ne Podgorice u mbajt kampionati i Malit te Zi ne karate per pionier,shpresa dhe senior ku moren pjese 318 garues nga 19 klube.Klubi I karatese” Champion” u perfaqesua me pionier dhe shpresa te cilet arriten te kurorezohen me 2 medalje te arta,4 argjendi dhe 13 medalje bronzi. Admir Sella per te pesten here me rralle shpallet kampion, ne kata individuale te grupmoshes 2001. Ndersa ne luftra individuale kampione u shpall Eliza Markiq(pioniere +40kg). Nenkampionet :Ksenija Vujosevic(pioniere +42kg),Genc Murati(shpresa-57kg),Ivana... Vazhdo

March 13, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on K.k.”Champion”: Admir Sella dhe Eliza Markiq,kampion shtetror!
Tags: , , ,

Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”
Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta. Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes: Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj Leona Markiq,2003 e me te reja dhe Admir Sella I grupmoshes 2001 Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale : Milica Bundallo-2002 Fjolla Dervishi-2002 Eliza... Vazhdo
KK “Champion” vazhdon me suksese në “Budva Open”2010
Te shtunen me date 15.05.2010 ne Budve u mbajt gara “Budva Open”, gare e cila mblodhi 485 garues nga 23 klube te 7 shteteve. Klubi i karatese Champion mori pjese me 5 garues dhe arriti keto rezultate: -Genc Murati-vendi i pare ne luftra individuale, v.1998 (-52kg) -Adonis Markashi-vendi i pare gjithashtu ne luftra individuale,v.1997(-40kg) -Admir Sella-vendi i dyte ne kata individuale,(v.2001) -Goran Kilibarda-vendi i dyte ne kata individuale,(v.2000) dhe vendi dyte per ekipin e katave,i perbere nga : Admir Sella,Elvir Deljanin dhe... Vazhdo

May 17, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” vazhdon me suksese në “Budva Open”2010
Tags: , , , , ,