ADNAN DJINOVIC GJINAJ Work for : Lanvin

Adnan Gjinaj: Ulqinaku ku fama e të cilit shkoi përtej kufijve
Adnan Gjinaj fitojë një emër edhe në Shqipëri. Më pas Adnan Gjinaj ka dalë që nëpërmjet këtij emri dhe si ulqinakë shqipëtar të përcjellin vlerat e kombit tonë në mbarë botën.Për së pari talenti i tijë u pa në revistat françeze të modave sikurse Lanvin, Kenzo, Jil Sander, Burberry, Prada, ZZegna, Neil Barrett, Gaspard Yurkevich, Yves Saint Laurent, Cerruti, Kenzo, Peter Petrov, Lanvin, Dunhill,Qasimi, ZZegna, Marc Jacobs,Topman ,J.W Anderson. Më pas Lajme nga Ulqini morri lirin të shkruaj mbi Adnan Gjinaj,ku... Vazhdo