adrian

Adi ë Dritani : Në mëngjes
28/02/09 10:55 Vetëm Dritani dhe Adi janë ngritur këtë mëngjes. Ata shoqërojnë njeri-tjetrin në kopësht. Të dy bëjnë biseda të shkurtra e me tema të ndryshme. Dritani hap bisedën duke i thënë Adit se do të ishte keq nëse e humbasin provën e kësaj jave. Ai thotë se nga java në javë loja po bëhet më e fortë dhe uron që njerëzit që kanë jashtë t’i mbështesin sa më shumë. Adi ja kthen se edhe jashtë bëhet lojë e fortë. Dritani i tregon Adit se kur kishte shkuar për të ndërruar bateritë e Agonit,... Vazhdo
Bjordi : Në mars kam ditëlindjen
26/02/09 10:10 Duke shijuar diellin e mëgjesit në oborrin e shtëpisë, Bjordi i ka thënë Adit dhe Dritanit se në mars kishte ditëlindjen dhe mbushte 21 vjeç. Adi ka bërë shaka duke thënë se duhet ta ftonin edhe Tean (lopën) dhe Bjordi ia ka kthyer se nëse ishte shoqja e tij, mund ta ftonte. “Duroni, mos më nxirrni dhe për një javë” – ka thënë ai. TCH  Vazhdo
Cili është Adi?
23/02/09 13:45 Duke folur për të gjithë banorët dhe tipat e tyre, Arjoni dhe Adela ndalen tek Adi. Sipas tyre ai është një tip që ende nuk është shfaqur dhe nuk e njohin. Adela tregon se Adi i pëlqen shumë por që nuk e njohin fare. “Më pëlqejnë shakatë e tij, për aq sa ka treguar më duket njish” thote ajo. Kurse Arjoni thotë se nuk dinë asgjë nga jeta e tijn private, por Adela thotë se nesë nuk do që ti tregojë, ata nuk kanë pse të ndërhyjnë pasi kjo është zgjedhja e tij dhe janë të detyruar ta respektojnë... Vazhdo