Agnesa Vuthaj

Agnesa Vuthaj, dikur “Miss” tani producente?
Agnesa Vuthaj Association” ka filluar punën për të gje tur vajzën e duhur që do të shfaqë bukurinë kosovare në një nga spektaklet më të rëndësishme të bukurisë në botë. Tashmë është hapur konkursi publik për përzgjedhjen e përfaqësueses së Kosovës në “Miss Earth 2012″ që do të mbahet gjatë muajit nëntor në Manila, Filipine. Interesimi i vajzave nga Kosova për këtë ngjarje, duket të jetë i madh. “Vetëm një orë pas publikimit të konkursit kemi marrë rreth 25 aplikime”, – ka bërë të... Vazhdo

September 24, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Agnesa Vuthaj, dikur “Miss” tani producente?
Tags: , , , , , , , , ,

Agnesa Vuthaj: Seks për herë të fundit? Nuk e mbaj mend
Agnesa Vuthaj nuk ka të dashur.  Këtë e ka thënë vetë bukuroshja, teksa për çudinë e të gjithëve ka pohuar edhe një fakt tjetër, që nuk e mban mend kur ka kryer për herë të fundit marrëdhënie seksuale. Ajo tek meshkujt vlerëson shumë sinqeritetin, ndërsa nuk ka frikë nga askush. Preferon ngjyrën e kuqe dhe e vogël ka dashur t’i ngjajë së ëmës. Hera e fundit që keni qeshur me shpirt? Sot. Cilat gabime toleroni? Ato që janë të tolerueshme. Tipari kryesor i karakterit tuaj? Sinqeriteti. Cilin virtyt vlerësoni... Vazhdo

March 4, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Agnesa Vuthaj: Seks për herë të fundit? Nuk e mbaj mend
Tags: , , , , , , , , ,

Agnesa Vuthaj, e bukur, e realizuar, e qetë…
Vasha vuthjane Agnesa Vuthaj as që ka menduar ndonjëherë se bukuria e saj do të zyrtarizohet dhe të bëhet publike, madje duke u ngritur në fronin e më të bukurës në Kosovë dhe Shqipëri, por edhe më larg. Ajo, megjithatë ka ëndërruar të bëhet e famshme dhe e respektuar nga të gjithë. Por, a është bukuria mallkim, apo fat, kjo është çështja? A ka privilegje e bukura dhe e ka pengesa për të bukurën. Çka është, në të vërtet bukuria dhe si duhet të menaxhohet ajo. Në këto dhe çështje të tjera ka folur... Vazhdo