akomodime ne ulqin

Çfarë gabimesh sduhet bere Ulqini në turizëm
Këshilla më e rëndësishme është që Ulqini të ketë durim. Kjo s’do të thotë të mos bëjë gjë, por të mos presë përfitime të menjëhershme. Ulqini duhet të investojë dhe të mos gabojë e të tërheqë turizëm të lirë. Pasi të krijohet imazhi i një vendi të lirë, me operatorët që u thonë klientëve se mund të shkojnë në Ulqin për pak para e të kënaqen, s’do ta hiqte dot më atë imazh. Ka shumë vende të tjera që e kanë bërë atë gabim, dhe nuk di se kur do të arrijnë ta ndryshojnë atë imazh. Pra,... Vazhdo
Cakuli thëret qytetarët e Maqedonisë të pushojnë në perlën e Ulqinit
Shkup, prill Komuna e Ulqinit, vazhdon të josh qytetarët anekëndë trojeve shqiptare dhe popujt tjerë që sivjet të pushojnë në plazhet e mahnitshme të Ulqinit. Zyrtarët e lartë të kësaj komune po bëjnë të pamundurën që edhe në aktivitetet tjera të shfrtytëzojnë mundësinë të ftojnë turistët për pushime në Ulqin. Xhaudet Cakuli, nënkryetar i Komunës së Ulqinit, gjatë fjalës së tij në Shkup në kuadër të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë ku u mbajt projekti “Javët e Biznesit Kombëtar”... Vazhdo