akomodime

Plazha & restaurant “Saranda Beach” Ulqin
Njëra ndër plazhet dhe restorantet më atraktive në plazhën e madhe të Ulqinit, është  edhe plazha dhe restoranti Saranda Beach. Kjo plazh dhe restoranti i saj lukzos shtrihet  në një hapësirë jo larg fillimit të plazhit të madh. Saranda Beach, ka kapacitete të mjaftueshme të shtretërve dhe po ashtu ushqime të të gjitha llojeve të përgatitura nga specialistët  e kuzhinave.  Kjo plazh dhe restoranti, ofrojnë qmimet më të lira në rajon dhe të cilat nuk ndyrshojnë  gjatë tërë vitit. Njëri  ndër specialitetet... Vazhdo
Kompleksi i hotelit “Otrant” më luksozi në Ulqin – Video
Hotel Otrant njëri ndër komplekset më luksoze në Ulqin Edhe sivjet Ulqini, do të mbetet njëri ndër destinacionet kryesore për turizëm në Detin e Adriatikut. Vetëm gjatë fillimit të muajit maj llogaritet se në plazhet e këtij qyteti të banuar me shumicë shqiptare, kanë aterruar dhe pushuar hiq më pak se tridhjetë mijë turistë. E numri më i madh i turistëve, si zakonisht është ai nga Kosova. Gjatë qëndrimit tonë në Ulqin ne vizituam edhe njërin nga komplekset më të mira hoteliere në këtë komunë Hotelin... Vazhdo