aktori i teatrit kombëtar të prishtinës

Intervistë me aktorin e teatrit kombëtar të prishtinës, Selman Lokaj
Pozita e aktorit në Kosovë është mjaft e palakmueshme Selman Lokaj është njëri ndër aktorët e njohur të Teatrit Kombëtar të Prishtinës. Që nga viti 1967 ai ka filluar të luajë në skenën e këtij teatri me aktorë më të njohur të Kosovës. Përveç në teatër, ai ka luajtur edhe në filma dhe drama televizive. Numri i roleve që Lokaj ka luajtur deri më tani është mjaft i madh dhe e ka shumë vështirë tzi mbajë mend. Për zgjuarsinë dhe profesionalizmin e rrallë, regjisorët kosovarë shpesh atij edhe ia kanë... Vazhdo

November 10, 2008  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me aktorin e teatrit kombëtar të prishtinës, Selman Lokaj
Tags: ,