Aktorja

Aktorja Yllka Gashi,flet për familjen e saj
Familja është institucioni më i shenjtë Ka pak kohë që ajo është ‘ndarë’ nga familja e saj, gjegjësisht familja e nënës, por nuk i ka rënë aspak keq, pasi vazhdimi i jetës në familjen e re, është i shkëlqyeshëm. Ajo ndihet me shumë fat, që përveç se i përkiste një familjeje të mrekullueshme, tash është bërë anëtare e re e familjes po aq të mirë dhe bujare. Është aktorja e mirënjohur, Yllka Gashi, e cila rrëfen për dy familjet e saj të çmuara, familjen Gashi dhe atë të burrit – Gagica Ndjehem... Vazhdo

February 17, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (1)
Tags: , ,