Aleanca e re

Situata parazgjedhore parlamentare ne vitin 2009
Lokalizmat e vonuar Imagjinoni një gotë të thyer që bie nga tavolina dhe thyhet copë-copë në dysheme. Po ta filmonim aktin e thyerjes dhe ta zhvillonim filmin mbrapsht do të shikonim copat e mbledhura përnjëherë në dysheme, që kërcenin në ajër, për të formuar një gotë të plotë mbi tavolinë. Duke e parë rastin shohim që kjo është iluzion filmik sepse proceset në natyrë nuk mund të ndodhin kështu. Kjo nuk lejohet nga ligji i dytë i termodinamikës. Ligji thotë se në sistemet e mbyllura gjërat gjithmonë... Vazhdo
“Aleanca e Re”për deputetin e Anës së Malit
Për deputetin e Anës së Malit Katërkollë – Grupimi “Aleanca e Re” organizoi të premten në restorantin “Diamant” në Katërkollë takim me qytetarët e Anës së Malit me temën “Të gjithë së bashku për deputetin e Anës së Malit”. Në kumtesën për opinion thuhet se në takim morën pjesë një numër i madh i qytetarëve. “Atmosfera e takimit qe në frymën e mirëkuptimit për nismën e mbarë të Aleancës së Re! Pjesëmarrësit e takimit unanimisht përkrahën Aleancën... Vazhdo

February 17, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on “Aleanca e Re”për deputetin e Anës së Malit
Tags: , , ,

Amir Hollaj u shkarkua nga posti i kryetarit të PPD-së
Këshilli drejtues i PPD-së shkarkoi kryetarin, Amir Hollaj Kryetari i Partisë së Prosperitetit Demokratik, Amir Hollaj nuk gëzon më të drejtën e përfaqësimit të partisë, ka vendosur Këshhilli drejtues  i kësaj parti.  “Dy të treat e Këshillit drejtues vendosën  të hënën në mbrëmje  që mbi bazën e Statutit të PPD – së, neni 30 i Statutit kryetarit Hollaj t’i merret e drejta e përfaqësimit të partisë, e drejta që të zhvillojë biseda me parti të tjera shqiptare si dhe e drejta që në emër... Vazhdo