Ali Doda

Letër e hapur , Kryetarëve të pesë subjekteve politike shqiptare në Komunën e Ulqinit
Z. Ali Rexha (PPD), Z.Ali Doda (BDSH) , Z. Amir Hollaj ( LQ “Perspektiva”) Z.. Mehmet  Bardhi (LDMZ) , dhe Z. Nazif Cungu (FD): Të nderuar zotërinj Kryetar, Fillimisht, n’a vjen keq që zgjedhjet e muajit Maj të këtij viti nuk u kurorëzuan më një kualicion të  partive shqiptare për formimin e pushtetit lokal, por megjithate,  me caktimin e zgjedhjeve te reja lokale në Komunën e Ulqinit,me 17 tetor 2010, paraqitet  mundësi e re e formimit të një koalicioni parazgjedhor të partive politike shqiptare të... Vazhdo
Letër e hapur kryetarëve të partive politike shqiptare në Mal të Zi
Shaban Peraj: Populli kërkon rezultate Se si më sillen vërdallë në kokë vitet e para të pluralizmit, tentativat për një jetë më të mirë, angazhimi për përgjegjësi, maturi e tolerancë që ishte për çdo lakmi në ato vite. Po, papë sot më sillen në kokë përçarjet, mostoleranca, acarimet, gjë që e bën të papërfillshëm kërkesën tonë për të kërkuar unitet, demokraci, apo realizimin e besimit të marrë nga populli pas zgjedhjeve të fundit. Kaluam 20 vjet në pluralizëm, të gjithë ishim të bindur se... Vazhdo
Amir Holaj: Cilj nam je ujedinjenje
Ulcinj – Masovni izlazak albanskih bira?a u nedjelju, koaliciji „Perspektiva“ donije?e ubjedljivu izbornu pobjedu, ocijenio je lider Nove alijanse „Perspektiva“ Amir Holaj na ju?erašnjoj konferenciji za novinare u Vladimiru. “Naša kampanja je bila korektna i mi se time ponosimo. Ona oplemenjuje našu ideju da se albanski glasa? oslanja na prave vrijednosti i izborom svog predstavnika za parlament štiti svoje interese”, kazao je Holaj. Osim njega, na konferenciji za novinare u?estvovali su i vo?e organizacionog vije?a,... Vazhdo
Video – Ulcinj: Budžet težak 16 miliona
Ulcinjska SO usvojila predlog plana prihoda i rashoda za 2009. Ulcinj – Sa 17 glasova i jednim uzdržanim, ulcinjska Skupština usvojila je ju?e predlog budžeta za 2009, planiran u iznosu od 16.220.800 eura. Odbornici Force, Demokratskog saveza i lider Demokratskog jedinstva Albanaca Ali Doda, nijesu se izjašnjavali o toj ta?ki dnevnog reda, dok je Dodin kolega iz partije Ragip Šaptahovi? podržao budžet. Iako je Skupština djelimi?no usvojila dva amandmana Force, odbornik te partije Nazif Cungu tražio je da se zbog brojnih... Vazhdo

December 30, 2008  :: Politika :: Comments Off on Video – Ulcinj: Budžet težak 16 miliona
Tags: , , , , , , , ,

Përfaqësuesit shqiptarë të bashkëpunojnë dhe dialogojnë
Ulqin – Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi Tonin Beci është takuar të mërkurën e kaluar në Ulqin me kryetarin e Këshillit Nacional Shqiptar, Tahir Tahiri, përfaqësues të partive politike shqiptare dhe kryetarin e Komunës së Ulqinit, Gëzim Hajdinaga. Në takimin e parë zyrtar me kryetarin e KNSH-së, Tahir Tahiri, ambasadori Beci është informuar për ndërtimin dhe funksionimin e tij, si dhe problemet me të cilat ky këshill ballafaqohet. Kryetari i Këshillit Nacional Shqiptar, Tahir Tahiri,... Vazhdo

December 4, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Përfaqësuesit shqiptarë të bashkëpunojnë dhe dialogojnë
Tags: , , , , ,

35 anëtarët e Këshillit Nacional Shqiptar në Mal të Zi
Këshilli Nacional Shqiptar përbëhet prej 35 anëtarëve. Njëzet prej tyre e kanë siguruar këtë të drejtë në bazë të funksionit: Fuad Nimani, ministër për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Gëzim Hajdinaga, kryetar i Komunës së Ulqinit, Smail Maliq Çunmulaj, kryetar i Komunës Urbane të Tuzit, Mehmet Bardhi, kryetar dhe deputet i LD në MZ, Ferhat Dinosha, kryetar dhe deputet i UDSH-së, Amir Hollaj, kryetar i PPD-së, Nazif Cungu, kryetar i Forcës së Re Demokratike – Forca, Ali Doda, kryetar i... Vazhdo
Të shtunën në Ulqin u mbajt kuvendi i elektorëve për zgjedhjen e anëtarëve të këshillit nacional të shqiptarëve
U zgjodhën 15 anëtarë Ulqin – Kuvendi i elektorëve zgjodhi të shtunën 15 anëtarët që do t`i përfaqësojnë në të ardhmen shqiptarët në Këshillin e tyre nacional. Anëtarë të Këshillit Nacional të Shqiptarëve u zgjodhën Agron Mehmedi, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Fadil Kovaçi, Gani Kukaj, Hajrudin Kovaçi, Husein Daciq, Ismail Doda, Mehmet Tafica, Musa Gjokaj, Naser Perasheviq, Palo Dreshaj, Tahir Gjonbalaj, Tahir Tahiri dhe Taip Kurti. Në Kuvend morën pjesë 48 elektorë nga 49 sa ishin ftuar. Përveç 15... Vazhdo
Situata zgjedhore presidenciale 2008 nga Muhamet Nika
Terri nuk hiqet duke përmendur llambën Për situatën e krijuar tani në prag të zgjedhjeve presidenciale më duhet të them që kjo në masë të bukur e arsyeton daljen tonë nga ish koalicioni shqiptar. Pra ne e kemi vlerësuar me kohë se ku do të përfundojnë dhe nëse jo atëherë, tashti koalicioni medoemos do të duhej të prishet. Pikënisja A – situata – A Kandidati për kryetar të Malit të Zi në zgjedhjet presidenciale i Lëvizjes për Ndryshime z. Nebojsha Medojeviq pasi që kishte siguruar koalicion parazgjedhor... Vazhdo
Mehmet Bardhi:Ankimet e shqiptarëve në Mal të Zi
PODGORICË, 14 PRILL- Pushteti aktual malazias bën diskriminimin e pakicave mbi baza nacionale dhe partiake në fushën e punësimit, thanë të hënën Mehmet Bardhi, kryetar i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi (LDMZ) dhe Sulo Mustafic, zëdhënës i Partisë Boshnjake. Sipas Bardhit,të kërkosh punë, paraprakisht duhet të jesh apo të bëhesh anëtar i Partisë Demokratike të Socialistëve në pushtet. “Në shkallë republike, shqiptarët marrin marrin pjesë me 7 për qind. Por, ky nivel i përfaqësimit mungon në shërbimet... Vazhdo
Ameri?ki ambasador Roderik Mur u Ulcinju najavio otvaranje kancelarije za izdavanje viza
Uskoro ameri?ke vize u Podgorici ULCINJ – Izdavanje viza u Ameri?koj ambasadi u Crnoj Gori pitanje je dana. Vi kucate na otvorena vrata što se mene ti?e – kazao je ameri?ki ambasador u Crnoj Gori Roderik W. Mur, prilikom prve zvani?ne posjete opštini Ulcinj. Ono što je najbitnije, istakao je on, je da ne postoji apsolutno nikakva politi?ka prepreka za po?etak izdavanja viza. – Uporno radimo na tome da uspostavimoo odjeljenje za izdavanje viza. ?ak sam dobio skice iz Vašingtona, trudimo se da identifikujemo sredstva... Vazhdo

April 12, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ameri?ki ambasador Roderik Mur u Ulcinju najavio otvaranje kancelarije za izdavanje viza
Tags: , , , , , , ,

Page 1 of 212