Ali Llunji

Kalaja legjendë dhe art nga Ismet Karamanga
Autori i këtij publikimi gjakon të jetë kronist i qytetit legjendar – Ulqinit dhe Kalasë së tij të lashtë. Shkrimet e tij shtrojnë një çështje të rëndësishme – atë të ruajtjes së monumenteve të kulturës, pastaj zhvillimin e turizmit. Disa nga veçoritë e publikimit janë edhe shtruarja e lëndës në relacion me legjendat dhe vlerat e përgjithëshme kulturore që ruan me ngrohtësi në gjirin e saj Kalaja shumëshekullore e Ulqinit. Këto janë dhënë nga një këndvështrim i autorit që njëherësh u rrit, u... Vazhdo

May 19, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Kalaja legjendë dhe art nga Ismet Karamanga
Tags: , , ,