ambasada grand bretain

Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu priti Ambasadoren e Britanisë së Madhe Catherine Knight-Sands dhe bashkëpunëtorët e saj. Zoti Cungu i njoftoi ato me situatën e përgjithshme në qytetin e Ulqinit dhe me shumë probleme të trashëguara nga periudha e mëparshme. Ai theksoi se projektet që po planifikohen dhe ato që janë në realizim kryesisht në fushen e infrastruktures, janë projekte përcaktuese për investimet e ardhëshme kapitale. Komuna e Ulqinit muajve të fundit ka aprovuar 16 plane urbanistike, janë... Vazhdo