Ambasada kosoves në Podgoricë

Ambasada në Podgoricë, Mali i Zi vë kushte
Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka paralajmëruar në mediat malazeze se Kosova, në fillim të këtij viti, do të hapë ambasadën në Mal të Zi. Megjithatë, i shpejt ka qenë edhe reagimi i presidentit malazez, Filip Vujanoviq, i cili ka deklaruar se pranimi i ambasadorit të Kosovës kushtëzohet me njohjen e pakicës malazeze në Kosovë, si dhe krijimin e kushteve për kthimin e refugjatëve joshqiptarë nga Mali i Zi në Kosovë. Presidenti Sejdiu ka vlerësuar se vendosja e marrëdhënieve të dyanshme është në interes... Vazhdo

January 5, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Ambasada në Podgoricë, Mali i Zi vë kushte
Tags: , , ,