ambasadori i slovenis

Kryetari i Forces Cungu takon ambasadorin slloven Gasparic
TAKIMI I KRYETARIT TË FORCËS ME AMBASADORIN SLLOVEN Ambasadori slloven ne Mal te Zi zoteri Vlladimir Gaspariç me kërkesë të tij u takua  me kryetarin e Forcës së re Demokratike dhe njëherit edhe kryetar i Komunës së Ulqinit, zotëri Nazif Cungun. Arsye e takimit të ambasadorit slloven me kryetarin Cungu ne nivel partiak, ishte integrimi i Malit të Zi në NATO dhe bisedimi lidhur me marrjen e postit të ambasadës sllovene si kontakt ambasadë gjatë dy viteve të ardhshme për konsultime lidhur me hyrjen e Malit të Zi në... Vazhdo