Ambasadorin Amerikan z. Moore

Lëvizja “Atdheu na Bashkon” hap zyrën në Tuz
Konsolidim i një bashkëpunimi Lëvizja “Atdheu na Bashkon” do të hapë të enjten e ardhshme (më 3 prill) Zyrën në Mal të Zi, me qendër në Tuz. Në këtë eveniment janë të ftuar Ambasadori Amerikan në Podgoricë, Roderik Mur dhe ai i Shqipërisë, Saimir Bala, si dhe shumë personalitete nga fusha politike, OJQ-të dhe organizatat për të drejtat e njeriut. Me këtë rast, nga SHBA pritet të vijë edhe një delegacion i Lëvizjes “Atdheu na Bashkon”. Hapja e kësaj zyre në Tuz ka për qëllim konsolidimin... Vazhdo

April 1, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Lëvizja “Atdheu na Bashkon” hap zyrën në Tuz
Tags: , , ,