amerikë

Rozana Radi, skena hot gjatë turneut në Amerikë
Rozana Radi, këngëtarja e njohur e skenës shqiptare, ka qenë për një udhëtim-maratonë në Shtetet e Bashkuara, ku objektivi kryesor ishin koncertet në të cilat ishte e ftuar. New York, Chikago, Detroit… dhe Rozi sigurisht krahas punës nuk ka lënë pa vizituar dhe vendet më të spikatura të kontinentit tjetër. Në faqen e saj të facebookut, shkruan me shumë humor për vizitën që kishte bërë te statuja e lirisë; sot po vizitoja statujën e lirisë…u desh të merrja një anije për të shkuar deri atje dhe... Vazhdo

November 14, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Rozana Radi, skena hot gjatë turneut në Amerikë
Tags: , , ,

U Ulcinju gosti nemaju gdje da troše novac
„ZID” okončao anketu 2.000 turista u ulcinju Ulcinj – Čak 73 odsto gostiju u Ulcinju ove sezone je stiglo sa Kosova, 12 odsto iz Crne Gore i zemalja regiona, a 15 odsto iz Poljske, Rusije, Njemačke, Austrije i Češke, pokazala je anketa koju je na uzorku od 2.000 turista sprovela Asocijacija za demokratski prosperitet “ZID” iz Podgorice za račun lokalne Turističke organizacije. U desetodnevnom istraživanju učestvovalo je 13 volontera iz Crne Gore, Francuske, Italije, Španije, Amerike i Poljske. Istraživanje je pokazalo... Vazhdo
Shpat Kasapi në SHBA për Afërditën, apo për koncerte?!
Me zërin interesant, paraqitjen dhe buzëqeshjen që gjithmonë e ka karakterizuar, ai i bën menjëherë njerëzit për vete. Publiku çmendet pas tij dhe këtë gjë e kemi vënë re në çdo skenë mbi të cilën është ngjitur këngëtari nga Kosova, Shpat Kasapi. Edhe këtë herë, gjatë turneut të tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Shpati ka tërhequr pas vetes gjithë publikun, duke i bërë ata të kërcejnë e këndojnë bashkë me të përgjatë gjithë mbrëmjeve. Sot po ju shfaqim një nga fotot e këtij turi, në... Vazhdo
Intervistë me piktoren Lirije Milla Korda
Piktorja që bën gjëra të vogla me dashuri të madhe Me shprehjen e saj spontane, të qartë, të fortë dhe krejt analitike duket interesi i kësaj artiste dhe gruaje me shumë profesione, plot me kulturë, por në të njëjtën kohë e drejtpërdrejtë, e sinqertë, pa hipokrizi intelektualizmi, por që paraqitet si vëzhguese e qartë e një bote me ndjenja spirituale. Përkthyese në institucionet zviceriane në gjermanisht, italisht, shqip e sllavisht, mediatore në konfliktet në mes të mërgimtarëve shqiptarë dhe të huaj,... Vazhdo
Valdanos-Krah crnogorskog turisti?kog ?uda
Valdanos, koji se ubraja me?u najatraktivnije crnogorske lokacije, ponu?en je u zakup na 30 godina s mogu?noš?u njegovog produžetka. Rije? je o uvali ?ija je površina kopnenog dijela 3,46 milijuna kvadrata, dok je plaža duga 342 metra i široka 11 metara. U uvali se nalazi vojno odmaralište koje nije u funkciji, a površina objekata je 8.700 kvadratnih metara Posljedice globalne krize osje?aju se i u Crnoj Gori, a to se najbolje vidi u smanjenom interesu za kupovinu atraktivnih turisti?kih lokacija. Kao najsvježiji primjer crnogorski... Vazhdo
IN MEMORIAM: Dr. Arben (Abdullah) Kurti
Dr. Arben (Abdullah) Kurti (2.7.1979 – 3.1. 2009) Në moshën 29-vjeçare ndërroi jetë dr. Arben Abdullah Kurti. Shkollën fillore dhe gjimnazin e përfundoi në Ulqin. Në vitin 2003 diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë pranë Universitetit të Tiranës. Në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin erdhi menjëherë pas diplomimit dhe filloi punën në praktikën e obliguar. Prej kolegëve, menaxhmentit e posaçërisht prej pacientëve dallohet për cilësitë e veçanta: si mjek me dituri, i angazhuar për të sëmurin, përcjellje... Vazhdo