Amir Holli

Ana e Malit: Trevë me trashëgimi shumë të pasur kulturore
Foto nga Arhiva Dino Zeneli Foto nga Arhiva Haxhi Zeneli Për hir të dashurisë dhe përkushtimit për t’u arsimuar, nga treva e Anës së Malit kanë dalë shumë intelektualë e specialistë të profileve të ndryshme. Disa prej tyre kanë bërë emër në disa fusha, jo vetëm në hapësirën mbarëkombëtare, por edhe atë ndërkombëtare. Numri i tyre është aq i gjatë, saqë nuk po përmend emrin e asnjërit prej tyre nga droja se do të harroja ndonjërin. E rëndësishme të theksohet gjithsesi është fakti se numri i intelektualëve... Vazhdo
Letër e hapur kryetarëve të partive politike shqiptare në Mal të Zi
Shaban Peraj: Populli kërkon rezultate Se si më sillen vërdallë në kokë vitet e para të pluralizmit, tentativat për një jetë më të mirë, angazhimi për përgjegjësi, maturi e tolerancë që ishte për çdo lakmi në ato vite. Po, papë sot më sillen në kokë përçarjet, mostoleranca, acarimet, gjë që e bën të papërfillshëm kërkesën tonë për të kërkuar unitet, demokraci, apo realizimin e besimit të marrë nga populli pas zgjedhjeve të fundit. Kaluam 20 vjet në pluralizëm, të gjithë ishim të bindur se... Vazhdo
Debati Hajdinaga dhe Cungu ne Tv Teuta
Debati Hajdinaga dhe Cungu ne Tv Teuta ishte shumë interesant sepse biseda qe konstruktive dhe nuk mungoj edhe kritika e pa e ndalur të Nazif Cungut ndaj Kryetarit të Ulqinit Gëzim Hajdinagës. Secili prej personave u përmbajt kritereve të veta,keshtu që nuk mungoj edhe interesimi i shikusëve qe ka tejkaluar  shikimin me 70% te audijencës. Video  TV TEUTA  Vazhdo
Amir Holli dhe reformimi i madh i PPD-së në Ulqin
PPD-ja e Ulqinit shpesh është quajtur një parti dinozaur, e cila u mbajt mirë deri në largimin e liderit të saj, Osman Rexhës. Për PPD-ën, largimi i tij ishte e barasvlershme me teorinë e meteoritit fatal që preku tokën e ulqinit. Por,zhvillimet pas largimit të tij, tregojnë së sëmundja “PPD-en…”, e kishte prekur më herët. Disi, teoria e insekteve është shumë më e afërt, për të sqaruar rënien e një partie që dikur i përkiste ky vend, ashtu si dinozaurëve në at koh. Ndryshe, nuk ka si të shpjegohet... Vazhdo
Sa i ëmbël është pushteti!!!
Këtë vit, numri i “anëtarëve” të PPD-së nuk dihet sa do të jen.Si sqarohet kjo, e pyeta liderin e PPD-së gjatë ditës së përvjetorit të sivjetshëm. “Kjo tregon përkrahjen që i jep anëtarësia veprimit autonom”, m’u përgjigj Amir Holli. Mirë. Unë e kuptoj se ai si lider ka obligim t’i mbrojë njerëzit që i ikin në ditët e vështira dhe njerëzit që i vijnë në ditët e “lumtura”. Ditët e vështira të një partie janë kur ajo mbetet në opozitë, ndërsa ditët e lumtura kur partia hyn në qeveri.... Vazhdo

September 4, 2008  :: Anketë / Anketa, Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Sa i ëmbël është pushteti!!!
Tags: ,