amnesty international

Neser Kryetari Cungu takon Princin Nikolla Petroviq dhe te tjeret
Te nderuar, Neser me 07.02.2013 ne 13h ne kabinetin e Kryetarit te Ulqinit Nazif Cungu do te jene ne takim Princi Nikolla Petroviqi, Tanja Turuquin Spicanoviq, nenkryetarja e Fondacionit Pertroviq si dhe Milica Perishiq, sekretar i fondacionit. Pas takimit planifikohet deklarate per media. Ju ftojme te jeni prezent. Postovani, Sutra 07.02.2013 u 13 h ce u kabinetu Predsjednika Opstine Ulcinj Nazifa Cungu biti na sastanku Princ Nikole Petrović, Tanja Turquin Spicanovic, potpredsjednica Fondacije Petrovic i Milica Perisic, poslovni sekretar... Vazhdo
Amnesti Internacional ankohet tek Olli Ren  nga policia malaziaze
Amnesti Internacional (Amnesty International), organizata ndërkombëtare që merret me mbrojtjen e të drejtave të njeriut, kërkoj nga komesari europian Olli Ren që në mbledhjen paraprake të “Troikes” të bëhen bisedime me pjesëmarrësit malazias lidhur me shkeljen e të drejtave të njeriut në Mal të Zi. Drejtoresha e zyres europiane Amnestia (AI) Natalia Alonso, e cila sapo i dergoj leter Renit përmendi tri situata të cilat e bregosin këtë zyrë. Situata e parë ka të bëjë me deportimin e 83 boshnjakëve... Vazhdo

February 15, 2008  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Amnesti Internacional ankohet tek Olli Ren nga policia malaziaze
Tags: , ,