Amull Bojk Brajsh Katerkollë Kllezna e Nalt Kllezna e Posht Draginë Kaliman Kosiq Kravar Krythë Leskovc Lisna Borë Megjureç Millë Sukubinë Fraskanjel Shas Shtoder Selita Ulqini Ulqin Turizmi Ana Malit

Požar u Ulcinju za sada pod kontrolom
Nakon burne noći u kojoj je vatra prijetila i kućama u naseljima Bojke i Kosić, požar koji više od 7 dana bukti u podnožju Rumije trenutno je  pod kontrolom javila je Antena M. Pripadnik  Ulcinjske vatrogasne službe Fljemur Selovićje kazao da je: «Situacija  nešto stabilnija nego sinoć kada smo imali alarmantno stanje, kada je vatra stigla do stambenih objekata. Trenutno vjetra nemamo, uspjeli smo da odbranimo sve. Požar se proširio ka selu Mide. Svakog trenutka očekujemo avione MUP-a jer je nepristupačan teren i mi ne... Vazhdo
Në Kaliman zjarri akoma aktiv, por nën kontroll
Në fshatin Kaliman zjarri eshte akoma aktiv, por nën kontroll. Tetë Zjarrfikës  jan present në vengjarje dhe po punojnë për të shuar flakët që kërcënojnë shtepijat aty pranë fshatit Kaliman. Siç u njohftuam nga kryeshefi i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit Flamur Sella,tha se shërbimi qe ai drejton eshte i gatshem qe te ballafaqohet me të gjithë problemet . Ai tha se ne jemi në vendngjarje dhe se ka vështirësi në shuarjen e zjarrit,por për shkak të terrenit te thyer malor zjarri mas disa orëve asht vu... Vazhdo
Rruga Ulqin – Sukubin premtim i Gëzim Hajdinagës
Kryetari i komunës së Ulqinit para kryeministrit të Malit të Zi,z.Igor Lukshiq vlerësoi shumë të rëndësishme lidhjen e  segmentit rrugor Ulqin – Sukubin me rrugën e kufirit me Shqipërin,Muriqan  për zhvillimin e kësaj zone, duke theksuar se ndërtimi i këtij segmenti është një premtim i mbajtur i qeverisë. Kryetari Hajdinaga u shpreh se rruga Ulqin – Sukubin – Muriqan shumëfishon marrëdhëniet tregtare,turistike dhe marrëdhëniet e gjithanshme me Shqiperin,Kosovën dhe Maqedoninë.“Rruga Ulqin... Vazhdo