Ana

Fehim Avdiu: Aleanca e Re dhe realiteti i saj
Levizja qytetare “Aleanca e Re” u themelua ne muajin shkurt 2009, me qellimin e bashkimit te votes ku jetojne shqiptaret, ku se pari u fokusua ne treven e Anes se Malit, per shkak te shkaperderdhjes, percarjes dhe keqperdorimit te votes ne kete treve. Si rezultat i aktivitetit politik te kesaj levizjeje u arrit nje sukses i dukshem, gjegjesisht nje mandat deputeti ne kuvendin republikan te Malit te Zi ne zgjedhjet parlamentare te mbajtura me 29.03.2009. Ky mandat u arrit me lidhjen e koalicionit te dy levizjeve qytetare “Aleancae... Vazhdo

February 21, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Komente (3)
Tags: , ,