Angjell Gojçaj

Voto “Aleancen Rinore Shqiptare“ Anton Lulgjuraj
Lista zgjedhore  “Aleanca Rinore Shqiptare“ Anton Lulgjuraj, Violeta Camaj,Angjell Gojçaj,Shtjefen Lucaj,Besnik Gjonaj, Lindon Camaj, Anton Nikpreleviq,Donika Dusheviq, Robert Vulaj,Violeta Nikpreleviq,Toma Lucoviq, Lindon Camaj, Kristijan Gjonaj, Agron Lulgjuraj, Sandro Camaj, Hana Dedivanoviq, Liridona Lulgjuraj, Arton Gojçaj, Arben Vulaj, Lindon Lucoviq, Rita Camaj, Nikola Camaj, Antoneta Nikpreleviq, Simon Camaj, Danijela Camaj, Kristijan Lucoviq, Shpend Gorvokoviq dhe Lindon Dedivanoviq. Platforma Themelimin e Komunës... Vazhdo
Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi
Komision Zgjedhor i Malit të Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi. Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje. Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim... Vazhdo

September 23, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aksioni afirmativ i pakicave nga Dr. Sc. iur. Angjell Gojçaj
Largimi nga e vërteta Diskutimet rreth Ligjit të ri zgjedhor në Mal të Zi po nxjerrin në shesh përpjekjet e qeverisë, si edhe të opozitës për të gjetur një formulë e cila do të degradonte pozitën e pakicave etnike në Mal të Zi, ku një ndër kafshatat e pakapërdishme janë të drejtat e arritura të shqiptarëve.  Metoda që po aplikohet nga qeveria është që me anë të diskutimeve dhe kompromisit gjoja “demokratik” të arrihet një koncezus me opozitën, e cila për fat të keq vizionin e saj politik për shtetin... Vazhdo

February 12, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Aksioni afirmativ i pakicave nga Dr. Sc. iur. Angjell Gojçaj
Tags: ,