ani

Intervista me Liriten – Big Brother Albania 2
Intervista me Liriten – Big Brother Albania 2  Vazhdo
Adi dhe Qetsori bëjnë pakt me Anin
  Humori ynë është pa të keq Dy meshkujt me moshë më të madhe brenda shtëpisë së “Big Brother Albania”, duke njohur karakterin e tyre të prirur drejt batutave me humor, ndoshta edhe të hidhur, janë sqaruar menjëherë me banorin më të ri, Anin. Duke ditur se njëlloj si në jetën jashtë shtëpisë, edhe aty brenda ata nuk do rrinin dot pa bërë ndonjë shaka në lidhje me gjatësinë trupore të Anit, ia thanë atij hapur se gjithçka që ata do të komentonin do të ishte thjesht humor dhe asgjë e keqe. Me shumë... Vazhdo
Ani : Kam mall për familjen
27/03/09 13:15 Ani fillon të tregojë për familjen e tij dhe se si e kalojnë kohën. Atij i mbushen sytë me lot gja të kësaj bisede. Ai tregon se edhe kur Aida lexoi letrën që i kishte ardhur, ishte prekur shumë. Sipas Aidës, ky reagim vjen ngaqë nuk është larguar më parë nga familja dhe ndaj e ndjen kaq shumë. Ani e pohon me kokë e vazhdon të qajë nga malli.  Vazhdo
Ani : Shaka për Liritën
26/03/09 17:29 Ani i kishte kërkuar banorëve që të luanin një lojë, por ato nuk kishin pranuar. Këtë gjë ai e diskuton me Dritanin. Dritani i thotë që këtë lojë do e propozojë ta luajnë sot, pasi nuk e kanë luajtur asnjëherë. Ai i thotë që Ani nuk duhet të mërzitet pasi ka vetëm një javë brenda në shtëpi, dhe është shumë herët për të njohur banorët. Ani shikon Liritën të ulur tek dhoma e ndenjes, dhe mendon t`i bëj një shaka duke thurur një plan të vogël me Dritanin. Ideja ishte që ta kapin atë... Vazhdo
Ani : E kam të vështirë të nominoj
25/03/09 11:25 Ani është ngritur këtë mëngjes i menduar në lidhje me nominimet. Ai e diskuton këtë temë me Dritanin dhe e pyet për mënyrën se si procedohet. Dritani i tregon se duhet të zgjedhë dy emra dhe dy arsye të forta që do ti nominojë këta banorë. Ani i thotë se e ka të vështirë të zgjedhë pasi deri tani ndjehet mirë në prani të të gjithëve, por Dritani e këshillon se ka edhe tre ditë kohë për t’u menduar ose për të zgjedhur ata që nuk i pëlqejnë, por në të njëjtën kohë edhe arsyet e... Vazhdo

March 26, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Ani : E kam të vështirë të nominoj
Tags: , , , , , ,

Arjon : Ani ka zemër të pastër
25/03/09 13:10 Arjoni dhe Dritani bisedojnë për Antoninin. Dritani hap bisedën duke i treguar se Ani nuk dinte se si zhvillohej nominimi. Arjoni mendon se ai nuk e ka konceptin se ku ndodhet, thjeshtë ka hyrë në këtë lojë dhe kaq. Të dy djemtë mendojnë se Ani është një njeri që nuk përzihet me të tjerët dhe se ka një zemër të pastër. Ata thonë se kanë vënë re se shpesh Ani nuk flet nëpër biseda dhe ndonjëherë ai nuk e kupton se për cfarë flitet. Arjoni bën krahasimin e Anit me Pavlinin dhe thotë se edhe... Vazhdo

March 26, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Arjon : Ani ka zemër të pastër
Tags: , , , , , , ,

Ani : Sekreti im është tek kërcimi
25/03/09 02:22 Duke biseduar me Arjonin, Ani ka thënë se ai ka arritur të bëjë një femër për vete, vetëm duke kërcyer. Sipas tij, është shumë e rëndësishme që një mashkull të dijë të lëvizë në pistë. “Asnjëherë mashkulli nuk duhet të hidhet më tepër se ç’duhet!” – ka thënë ai. Sipas Anit një mashkull i shoqëruar duhet të kërcejë shumë lehtë. Ai ka treguar për veten se, gjatë kërcimit, di të përmbahet e të bëjë lëvizjet e duhura. I vetmi problem i tij ishte vallëzimi me muzikë të... Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Ani : Sekreti im është tek kërcimi
Tags: , , , , ,

Ani dhe Aida : Kam probleme me leximin
23/03/09 01:57 Ani, duke biseduar me Aidën dhe Arjoni ka thënë se kishte probleme me leximin. Ai ka thënë se ka shumë vështirësi për të lexuar. Aida dhe Arjoni i kanë thënë se nuk duhet ta ketë problem apo të kompleksohet nga kjo gjë, sepse edhe ata, në momente të caktuara, sidomos kur u është dashur të lexojnë me zë të lartë, p.sh listën e buxhetit, janë gjendur përpara një vështirësie të tillë.  Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Ani dhe Aida : Kam probleme me leximin
Tags: , , , , , ,

Ani tregon për veten
22/03/09 01:30 “Na trego ndonjë gjë për veten”- i ka thënë Aida Anit. Ani ka treguar se deri para 3 muajsh kishte qenë i lidhur, por e kishte kuptuar që gjithcka kishte përfunduar kur “ajo” nuk i kishte telefonuar për t’i uruar ditëlindjen. Më pas ai ka thënë se kishte qenë shumë i lidhur me prindërit dhe fillimisht kishte qenë shumë e vështirë për të qëndronte larg tyre dhe shtëpisë, por, më pas, kur kishte filluar shkollën, ishte mësuar. Gjithsesi, ai ende nuk mund të qëndronte asnjë ditë të... Vazhdo

Page 2 of 212