ANKIMI

Zenka: UDSH- ja do ti ankohet gjyqit kushtetues
UDSH do ti ankohet gjyqit kushtetues ndaj vendimit të komisionit shtetëror të zgjedhjeve i cili refuzoi ankesën e kësaj partie lidhur me rezultatin zgjellor. Lideri i UDSH së Mehmet Zenka pret se gjyqi kushtetues do të vendosë drejtë dhe në favor të UDSH së. Nëse nuk ndodhë kështu do ta kemi të qartë se fjala është për diskriminimin ndaj një populli i cili ishte konstruktiv për Malin e Zi,ka theksuar Zenka për agjencinë Mina. TVCG  Vazhdo

October 18, 2012  :: Politika :: Komente (3)
Tags: , ,