Antigona Rama

KK”Ulqini” i pari nĂ« renditjen e pĂ«rgjithshme nĂ« PodgoricĂ«
MĂ« 03 dhjetor 2011 u mbajt Kupa 32-tĂ« e KaratesĂ« “Kup Oslobogjenja Podgorice”, ku morĂ«n pjesĂ« 30 klube me mbi 700 garues, nga Bosna, Serbia, Kosova dhe klubet nga Mali i Zi. Klubi i karatesĂ« “Ulqini” u rendit nĂ« vendin e parĂ« nĂ« renditjen e pĂ«rgjithshme, nĂ« vend tĂ« dytĂ« u rendit  KK “Omlladinac” nga Podgorica, vendi i tretĂ« i takoi KK “Bar” nga Tivari, vendi i katĂ«rt KK “Gorazhda” nga Bosna, ndĂ«rsa vendi i pestĂ« i takoi KK “Gorshtak” nga Kollashini. KK... Vazhdo
Albion Duraku fiton medaljen e artë
Fillim i mbarĂ« i sezonit tĂ« parĂ« tĂ« garave i klubit tĂ« karatesĂ« “Ulqini”nĂ« arenĂ«n ndĂ«rkombĂ«tare ALBION DURAKU I ARTË TĂ« shtunĂ«n, mĂ« 19 shkurt 2011 nĂ« Shiroki Brijeg, BosnjĂ« dhe HercegovinĂ«, u mbajt Turneu i IV i karatesĂ« “Hercegovina Open 2011”, nĂ« tĂ« cilin morĂ«n pjesĂ« 45 klube me 620 garues nga Bosnja dhe Hercegovina,Mali i Zi, Kroacia, Serbia dhe Hungaria . Klubi i KaratesĂ« “Ulqini” mori pjesĂ« me 6 garues, tĂ« cilĂ«t u kurorĂ«zuan me 2 medalje: 1 tĂ« artĂ«,1 tĂ« bronztĂ« dhe 1kupĂ«. Me medalje tĂ«... Vazhdo
Vazhdojnë sukseset e Klubit të karatesë Ulqini
Medalje e artĂ« pĂ«r Dardan CekĂ«n nĂ« turneun mbarĂ«kombĂ«tar TĂ« shtunĂ«n, mĂ« 27 nĂ«ntor 2010, nĂ« PrishtinĂ« u mbajt Turneu MbarĂ«kombĂ«tar i KaratesĂ« kushtuar 28 NĂ«ntorit, DitĂ«s sĂ« Flamurit KombĂ«tar Shqiptar. NĂ« kĂ«tĂ« turne morĂ«n pjesĂ« rreth 80 garues nga klube tĂ« karatesĂ« nga ShqipĂ«ria, Maqedonia, Lugina e PreshevĂ«s, Kosova dhe nga Mali i Zi – Ulqini. Klubi i karatesĂ« “Ulqini”, i cili nĂ« kĂ«tĂ« Turne MbarĂ«kombĂ«tar ishte pĂ«rfaqĂ«sues i shqiptarĂ«ve qĂ« jetojnĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi, u paraqit me dy garues, Kreshnik... Vazhdo

December 2, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on VazhdojnĂ« sukseset e Klubit tĂ« karatesĂ« Ulqini
Tags: , , , , , , , , , ,

Klubi i karatesë Ulqini: Shtatë  medalje  të  arta
Klubi i karatesĂ« “Ulqini” mori pjesĂ« nĂ« turneun e x tĂ« karatesĂ« “Elbasani Open 2010” Shtatë  medalje  të  arta TĂ« dielĂ«n, mĂ« 14 nĂ«ntor 2010 nĂ« Elbasan, ShqipĂ«ri, u mbajt Turneu i 10-tĂ« i karatesĂ« “Elbasani Open 2010”, nĂ« tĂ« cilin morĂ«n pjesĂ« garues nga ShqipĂ«ria, Maqedonia,  Kosova dhe ne nga Ulqini. Klubi i KaratesĂ« “Ulqini” mori pjesĂ« me 6 garues, tĂ« cilĂ«t  u kurorĂ«zuan me gjithsej 10 medalje: 7 tĂ« arta, 1 tĂ« argjendtĂ«, 2 tĂ« bronzta dhe 1 kupĂ«. NĂ« disiplinat individuale me nga dy medalje... Vazhdo

November 22, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesĂ« Ulqini: ShtatĂ« medalje tĂ« arta
Tags: , , , , , , , , , , ,

Klubi i karatesë Ulqini më i miri
Klubi i karatesĂ« “Ulqini” mori pjesĂ« nĂ« turneun e v ndĂ«rkombĂ«tar “Katana Open 2010” TĂ« shtunĂ«n, mĂ« 30 tetor 2010 nĂ« Gjilan tĂ« KosovĂ«s u mbajt Turneu i 5-tĂ« ndĂ«rkombĂ«tar i karatesĂ« “Katana Open 2010”, nĂ« tĂ« cilin morĂ«n pjesĂ« garues nga ShqipĂ«ria, Serbia, Maqedonia, Bosnja e Hercegovina, Lugina e PreshevĂ«s, Kosova dhe ne nga Ulqini. Turneu u organizua nĂ« njĂ« nivel tĂ« lartĂ« nga klubi vendas i karatesĂ« “Dardania”, ndĂ«rsa konkurrenca ishte mjaft e fortĂ«. Klubi i KaratesĂ« “Ulqini” nĂ« kĂ«tĂ« turne... Vazhdo
Klubi i KaratesĂ«  “Ulqini” u kurorĂ«zua me 104 medalje dhe 7 kupa
ULQINI  VAZHDON TRADITËN E SUKSESEVE TË ARTA TĂ« dielĂ«n, më  22 nĂ«ntor 2009 nĂ« Tivar u mbajt Turneu i I internacional i karatesĂ« “Trofeu i Tivarit 2009”, nĂ« tĂ« cilin klubi i karatesĂ« “Ulqini” u radhit nĂ« vendin e dytĂ« nĂ« renditjen e pĂ«rgjithshme. Ky ishte njĂ« sukses i madh, pasi qĂ« nĂ« kĂ«tĂ« garĂ« morĂ«n pjesĂ« 26 klube tĂ« karatesĂ« me 625 garues nga Bosna, Serbia, Kroacia dhe nga Mali i Zi. Garuesit e KK “Ulqini” arritĂ«n tĂ« fitojnĂ« plot 104 medalje nĂ« disiplinat ekipore dhe individuale: 33 medalje... Vazhdo
38 Medalje dhe 8 kupa pĂ«r  KK”Ulqini”
PĂ«rkrahja qĂ« u bë  Klubit tĂ« karatesĂ« “Ulqini” shĂ«non rezultatin e rradhĂ«s MĂ« 31 tetor 2009 nĂ« Gjilan, KosovĂ«, nĂ« organizimin e klubit vendas tĂ« karatesĂ« “Dardania” u mbajt Turneu i IV ndĂ«rkombĂ«tar i karatesĂ« “Katana open 2009”, nĂ« tĂ« cilin morĂ«n pjesĂ« 33 klube nga mbarĂ« Kosova, ShqipĂ«ria, Serbia, Maqedonia, Bosna, Lugina e PreshevĂ«s, si dhe nga Ulqini me mbi 400 garues. Organizimi i turneut ishte nĂ« nivel dhe konkurrenca mjaft e fortĂ«. – Duke u falĂ«nderuar donatorĂ«ve, prindĂ«rve tĂ« garuesve... Vazhdo
Albion Duraku nga KK”Ulqini, garuesi mĂ« i mirĂ« i turneut “Onogosht 2009”
Fillim i mbarë  i sezonit tĂ« dytĂ« të  garave  dhe vazhdim i sukseseve të  mĂ«dha tĂ« sezonit tĂ« kaluar pĂ«r Klubin e KaratesĂ« “Ulqini” ALBION DURAKU – GARUESI MË I MIRË E TURNEUT Klubi i karatesë  “Ulqini”, mĂ« 26 shtator 2009, fiton pĂ«r tĂ« tretin vit me radhĂ« vendin e parĂ« nĂ« Turneun ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« karatesĂ« ”Kupa e Nikshiqit 2009”. Karateisti e kĂ«tij klubi Albion Duraku u shpall garuesi më  i mirĂ« i turneut, duke radhitur kĂ«shtu edhe një  sukses tĂ« shkĂ«lqyeshĂ«m në  karrierĂ«n... Vazhdo
Klubi i karatesĂ« “Ulqini”vĂ«rteton primatin e tij
Mbaroi sezoni i parĂ« garave nĂ« karate – 15 kampionĂ« tĂ« malit tĂ« zi nga ”ulqini” MĂ« 20 qershor 2009 nĂ« PodgoricĂ« u mbajt Kampionati i karatesĂ« sĂ« Malit tĂ« Zi pĂ«r fatosa, pionierĂ« tĂ« rinj, tĂ« vjetĂ«r dhe shpresa, ku morĂ«n pjesĂ« 21 klube me 243 garues. NĂ« kĂ«tĂ« kampionat garuesit e Klubit tĂ« KaratesĂ« “Ulqini” u kurorĂ«zuan me plot 40 medalje: 15 tĂ« arta, 8 tĂ« argjendta dhe 17 tĂ« bronzta. Nga Klubi i KaratesĂ« “Ulqini” u shpallĂ«n 12 kampionĂ« tĂ« Malit tĂ« Zi nĂ« disciplinat individuale, ndĂ«rsa 3... Vazhdo
Video – Karate Team “Ulqini” i pathyeshĂ«m nĂ« PodgoricĂ«
KARATE TEAM “ULQINI” MORI PJESË NË DY TURNE NDËRKOMBËTARE TË KARATESË: KUPËN “OMLADINAC 2009″ NË PODGORICË DHE TURNEUN “ZAHIR PAJAZITI “ NË KOSOVË Karate Team “Ulqini” i pĂ«rbĂ«rĂ« nga karateistĂ«t e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesĂ« mĂ« 30 maj 2009 nĂ« dy turne ndĂ«rkombĂ«tare tĂ« karatesĂ«: nĂ« Turneun e I ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« karatesĂ« “Omlladinac 2009” nĂ« PodgoricĂ« dhe nĂ« Turneun e IV pĂ«rkujtimor tĂ« karatesĂ« “Zahir Pajaziti” nĂ« Orllan... Vazhdo

June 3, 2009  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Video – Karate Team “Ulqini” i pathyeshĂ«m nĂ« PodgoricĂ«
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 1 of 212