Apartments Curani Ulcinj

Apartamentet Curani Ulqin – Mali i Zi
Apartamenti Curani gjindet ne kilometrin e par të plazhit të madhe të Ulqinit me një shtepi me  apartamente të modernizuara në të gjitha aspektet duke përfshirë air condition, (klimen), banjon, ballkanat, frigoriferat ,TV dhe Internet pa limit të gjitha këto në çdo dhomë ose apartamentë si dhe kuzhinat me të gjitha paisjet e nevojshme për përgaditjen e ushqimit tuaj.Apartamentet Curani  posedojnë  te gjitha pajisjet e nevojshme për te ju ofruar komoditet maksimal ne pushimet e juaja ne bregdetin e Ulqinit. Gjendemi... Vazhdo