arbana

Moza: Nuk e kuptoj përse
03/05/09 02:00 Moza, gjatë gjithë mbrëmjes, ka qëndruar e mërzitur për atë që i tha Arbana në lidhje me Polin. Arabana i tha se sic kishte ardhur Arjoni për Anjezën, ashtu kishin ftuar edhe atë të vinte nëse ajo do të dilte nga shtëpia këtë mbrëmje, por Poli nuk kishte ardhur. Moza, konfuze mbi ato që i tha Arbana shprehet se nuk e kupton këtë gjë. “Ai e di përse nuk erdhi”- përsërit ajo fjalët.  Vazhdo

May 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Moza: Nuk e kuptoj përse
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2, Nata e 11, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata e 11, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10  Vazhdo
Mimoza dhe Adelajda : Mbetet kujtim për gjithë jetën
17/04/09 18:05 Mimoza dhe Adelajda diskutojnë për “Big Brother”. Mimoza i thotë që dëshiron që ditëlindjen e saj ta festojë brenda shtëpisë, pasi do ishte shumë bukur, dhe shton:-“Të mbetet kujtim për gjithë jetën!” Ajo fillon të diskutojë për Arin duke thënë që ai në fillim i ishte dukur shumë serioz. Ajo thotë:-“Si ndryshojnë njerëzit!” Sipas saj anjë person nuk mund të dalë dot nga vetja, pavarsisht se mund të përpiqet për të ndryshuar. Adelajda i tregon Mimozës për spetaklin. Arbana e... Vazhdo
Mbështetje për Adelajdën
28/03/09 21:49 Adelajda është një prej konkurenteve pas të cilës publiku është afeksionuar shumë. Arbana i komunikon për një surprizë në dhomën e akuariumit. Aty e priste një tufë me lule, dhe një letër nga shoqata e grave të Kavajës. Ato i shprehin mbështetjen e tyre për të. Adelajda është shprehur:-“Është mesazhi më i bukur dhe që më jep më shumë forcë. Shumë faleminderit!” Ajo ia lexon dhe banorëve të tjerë letrën dhe shton:-“Kjo ishte vërtet një surprizë e bukur!”  Vazhdo
Surpriza për Bjordin – Big Brother Albania 2
11/03/09 20:37 Banorët kanë organizuar një festë për ditëlindjen e Bjordit. Ata e zbukurojnë shtëpinë dhe i shkruajnë disa mesazhe urimi Bjordit. Banorët kërcejnë me njëri-tjetrin nën ritmin e muzikës duke pirë verë. Adelajda u vesh si Michael Jackson dhe kërceu për Bjordin. Bjordi thotë që do kishte dashur që për ditëlindjen e tij të ishte dhe Arbana.  Vazhdo