Arben Kalabrezi

Gradona?elnik ulcinja obe?ao podršku najboljim u?enicima
Vi ste budu?a elita grada Ulcinj – Opština Ulcinj ju?e je u Domu kulture prvi put organizovala sve?anost za lu?onoše sve ?etiri osnovne i jedne srednje škole. Gradona?elnik Gzim Hajdinaga je, u ime Opštine, najboljim maturantima i polumaturantima uru?io prigodne poklone. On je istakao da “Lu?u” ne slave samo u?enici, njihovi najbliži i škole, ve? cijeli grad. – Danas slavimo svi zajedno. Vjerujem u vas, vi ste budu?a elita grada. Pred vama su brojni izazovi i želim da vam kažem da ?ete kao budu?i studenti imati... Vazhdo
Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo