Ardiana Karamanaga

Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Gjatë këtij vikendi me datë 10-11.12.2011 klubi i taekowndo-së Ulqini mori pjesë në dy turnamente ndërkombëtare. Në Serbi u mbajtë turneu ndërkombëtar   “Serbia open poomsae 2011” ndërsa në France u mbajt turneu i katekoris superiore të klasit A “Paris Open 2011”.   Klubi i taekwondo-së Ulqini në turneun  ndërkombëtar  “Serbia open” u parqitë me dy garuese Ardiana Karamanaga dhe Medina Kanaqi. Garueset nga Ulqini të sukseshme në turneun “Serbia open” ku Ardiana Karamanaga  në një konkorrencë... Vazhdo

December 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Taekwondo kampionati i Malit te Zi
Gjatë këtij vikendi me datë 17.10.2010 në Podgoric u mbajt kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve, kadetëve dhe juniorëve. Klubi i Taekowndo-së Ulqini kampion i Malit të Zi, shkëlqen me 14 medalje të arta, gjegjësisht 14 kampion në Mal të Zi nga KT Ulqini. Klubi i taekwondo-së ulqini u paraqit me 23 garues, ku për shkaqe finaciare klubi i taekwondo-së Ulqini nuk arriti që të marrë pjesë me një numër edhe më të madhë garuesish, kështu që u detyruan  të... Vazhdo