Ardit Astafoviq

KK“Albulena” morën pjesë në kampionatin e malit të zi për fatosa, pionierë dhe shpresa
Kampionë Nuhi, Mustafiq dhe Gjuriq Tre garuesit e Klubit të Karatesë “Albulena”, Venesa Nuhi, Emir Mustafiq dhe Sretena Gjuriq, u shpallën kampionë në Kampionatin e Malit të Zi për fatosa, pionierë dhe shpresa që u mbajt të shtunën në Podgoricë. Të tre ata fituan medalje të arta në luftëra individuale. Përveç tri medaljeve të arta, KK “Albulena” fitoi edhe katër medalje të bronzta. Dy medalje të bronzta i fitoi Ardit Astafoviq, kurse nga një Xhivat Hoxhiq dhe Emir Mustafiq. KK “Albulena” mori pjesë... Vazhdo
Video – Karate Team “Ulqini” i pathyeshëm në Podgoricë
KARATE TEAM “ULQINI” MORI PJESË NË DY TURNE NDËRKOMBËTARE TË KARATESË: KUPËN “OMLADINAC 2009″ NË PODGORICË DHE TURNEUN “ZAHIR PAJAZITI “ NË KOSOVË Karate Team “Ulqini” i përbërë nga karateistët e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesë më 30 maj 2009 në dy turne ndërkombëtare të karatesë: në Turneun e I ndërkombëtar të karatesë “Omlladinac 2009” në Podgoricë dhe në Turneun e IV përkujtimor të karatesë “Zahir Pajaziti” në Orllan... Vazhdo
Video – Karate Team “Ulqini” më i miri në Gostivar
Karate team “Ulqini” mori pjesë në turneun ndërkombëtar të karatesë “Kupa e Gostivarit 2009” Karate Team “Ulqini” i përbërë nga karateistët e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesë më 18 prill 2009 në Turneun e 8-të Ndërkombëtar në Karate “Kupa e Gostivarit 2009”. Karate Team “Ulqini” shkëlqeu duke fituar 58 medalje në disciplinat individuale dhe në ato ekipore: 19 të arta, 25 të argjendta, 14 të bronzta dhe 12 kupa. Nga Karate... Vazhdo