Ardita Rama

Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel Mediteran
Me rastin e Njevjetorit te themelimit dhe festave te fundvitit, Partia Demokratike organizon Koktej me daten 23 dhjetor ne ambijentet e Hotel “MEDITERAN” ne ora 20.00h Ju mirepresim!  Vazhdo

December 21, 2012  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.nĂ« Hotel Mediteran
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Intervistë me Fatmir Gjekën,bartës i listës së Koalicionit shqiptar,numër 7 në listën zgjedhore
7 pyetje z. Fatmir Gjeka,bartĂ«s i listĂ«s sĂ« Koalicionit shqiptar, numĂ«r 7 nĂ« listĂ«n zgjedhore “JEMI BASHKË”, PËR TË FOLUR ME NJË ZË Gjeka:Vota e shqiptarĂ«ve pĂ«r ne Ă«shtĂ« e shenjtĂ« dhe obligim moral,njerĂ«zor dhe mbi tĂ« gjitha kombĂ«tar  pĂ«r njĂ« cilĂ«si mĂ« tĂ« mirĂ« ekonomike,qytetare dhe nacionale nĂ« Mal tĂ« Zi.Do tĂ« jemi pjesĂ«marrĂ«s nĂ« edicionin e ardhĂ«m tĂ« Parlamentit tĂ« Malit tĂ« Zi. SHPI:Z Gjeka, Koalicionin shqiptar,Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare,shqiptarĂ«t,... Vazhdo

October 5, 2012  :: Intervista / Intervju :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Video Spoti Koalicioni Shqiptar – LDnĂ«MZ, Partia Demokratike & Alternativa Shqiptare
Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim Avdiu, Aishe Gjeçbritaj, Gjoka Dukaj, Zarifja Gjoni, Isa Nikqi, Fitim Dragoviqi, Daut Ceka, Gjyljeta Nela, Agron Berishaj, Blerta Ramoviq, Besa Bardhi, Ilirjana Ujkashi, Agnesa Daci, Haxhi Sulejmani, Hajredin Kovaçi, Rifat Djinoviq, Ardita Rama, Mark Lucgjonaj, Agron Mehmedi, Alma... Vazhdo

October 5, 2012  :: Politika :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi
Komision Zgjedhor i Malit tĂ« Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi. Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje. Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim... Vazhdo

September 23, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Biblioteka e Ulqinit shënon Ditën Botërore të Librit
TĂ« nderuar, Me rastin e 23 prillit, DitĂ«s BotĂ«rore tĂ« Librit, Biblioteka Popullore e Ulqinit i ofron atĂ« ditĂ« tĂ« gjithĂ« tĂ« interesuarve anĂ«tarĂ«sim njĂ«vjeçar falas. Ky Ă«shtĂ« njĂ« aksion i ndĂ«rmarrĂ« nĂ« bashkĂ«punim me BibliotekĂ«n Popullore Qendrore tĂ« Malit tĂ« Zi, me qĂ«llim tĂ« shĂ«nimit tĂ« kĂ«saj date tĂ« rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r letĂ«rsinĂ« botĂ«rore nĂ« pĂ«rgjithĂ«si. Duke shĂ«nuar kĂ«tĂ« datĂ« i bĂ«jmĂ« homazh librit dhe autorĂ«ve tĂ« tij. NjĂ«kohĂ«sisht nĂ« kĂ«tĂ« mĂ«nyrĂ« dĂ«shirojmĂ« tĂ« nxisim interesimin pĂ«r lexim... Vazhdo

April 21, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Biblioteka e Ulqinit shĂ«non DitĂ«n BotĂ«rore tĂ« Librit
Tags: ,

U mbajt kuvendi i shoqatës së bibliotekarëve të Malit të Zi
MĂ« datĂ«n 27 dhjetor 2011, nĂ« CetinĂ«, nĂ« BibliotekĂ«n Nacionale tĂ« Malit tĂ« Zi u mbajt Kuvendi Zgjedhor i ShoqatĂ«s sĂ« BibliotekarĂ«ve tĂ« Malit tĂ« Zi. NĂ« Kuvend morĂ«n pjesĂ« bibliotekarĂ« nga mbarĂ« Mali i Zi, e nĂ« mesin e tyre edhe kolektivi i BibliotekĂ«s sĂ« Qytetit tĂ« Ulqinit i udhĂ«hequr nga udhĂ«heqĂ«sja e saj Ardita Rama. NĂ« kĂ«tĂ« Kuvend u zgjodh udhĂ«heqĂ«sia e re e SHBMZ pĂ«r periudhĂ«n e ardhshme dyvjeçare. Kryetar u zgjodh bibliotekari Ivan Ivanoviq nga biblioteka “Radosav Lumoviq” e PodgoricĂ«s, ndĂ«rsa... Vazhdo

December 29, 2011  :: KulturĂ« / Kultura :: Comments Off on U mbajt kuvendi i shoqatĂ«s sĂ« bibliotekarĂ«ve tĂ« Malit tĂ« Zi
Tags: , , , ,

UdhĂ«heqĂ«sja e BibliotekĂ«s sĂ« Ulqinit jep alarmin,Biblioteka s’mbahet gjallĂ« me libra tĂ« falur
UdhĂ«heqĂ«sja e BibliotekĂ«s sĂ« Ulqinit jep alarmin Biblioteka s’mbahet gjallĂ« me libra tĂ« falur  (Lexuar me rastin e dhurimit tĂ« 500 librave,  BibliotekĂ«s sĂ« Ulqinit nga shkrimtari Moikom Zeqo, mĂ« 4 tetor 2001)          Ardita Rama, udhĂ«heqĂ«se e BibliotekĂ«s sĂ« Ulqinit Biblioteka nuk mund tĂ« mbahet gjallĂ« me donacione. Ato janĂ« shumĂ« tĂ« çmuara, por biblioteka duhet tĂ« furnizohet vazhdimisht e nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« planifikuar jo vetĂ«m me libra, por edhe me material tjetĂ«r bibliotekar. Shkaku pse jemi mbledhur... Vazhdo
Perurimi i librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku
Ne organizim te QENDRES PER KULTURE – BIBLIOTEKA dhe ASOCIACIONIT ULQINI Ju ftojme te merrni pjese ne perurimin e librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku ne botim te Asociacionit Ulqini. Perurimi do te mbahet te henen me 20 qershor 2011, ne Sallen e bibliotekes se qytetit me fillim ne ora 20. Me kete rast per librin do te flasin: Ardita Rama – recensionin per librin, Hajro Ulqinaku – Autor dhe Gazmend Çitaku – botues, drejtor i Asociacionit Ulqini.   Prania juaj nderon autorin dhe organizatoret   Per... Vazhdo
Saubih Mehmeti, bartës i listës Lidhja Demokratike në Mal të Zi
Lidhja Demokratike Zgjedhjet pĂ«r kĂ«shilltarĂ« nĂ« KK tĂ« Ulqinit – 17 tetor 2010 – VOTONI Nr. 7 PĂ«r komunĂ«n e Ulqinit vizion i ri me vlera tĂ« dĂ«shmuara,Saubih Mehmeti bartĂ«s i listĂ«s Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi thekson se ai sheh tĂ« vetmin shans tĂ« zhvillimit tĂ« Ulqinit nĂ« decentralizimin e pushtetit. “Komuna e Ulqinit nuk ka asnjĂ« kompetencĂ« pĂ«r tĂ« zotĂ«ruar me resurset e bregdetit, si potencial i vetĂ«m dhe real qĂ« mund ta nxjerrĂ« kĂ«tĂ« zonĂ« nga kolapsi ekonomik”, thekson ai. se janĂ« rrĂ«nuar... Vazhdo
NĂ« Ulqin u pĂ«rurua “Libri pĂ«r Ulqinin dhe UlqinakĂ«t” i Hajro Ulqinakut
NĂ« bibliotekĂ«n e qytetit nĂ« Ulqin u pĂ«rurua “Libri pĂ«r Ulqinin dhe UlqinakĂ«t” i Hajro Ulqinakut Thellim i studimeve mbi historinĂ« e detarisĂ« sĂ« Ulqinit “NĂ« kĂ«tĂ« libĂ«r, Hajro Ulqinaku ka treguar se ulqinakĂ«t kanĂ« krijuar me djersĂ«n dhe mendjen e vet, historinĂ« dhe kulturĂ«n vetjake, origjinale, autoktone, tĂ« brumosur gjatĂ« shekujve, nĂ« kushte tĂ« caktuara historike, nĂ« tĂ« cilat kanĂ« jetuar dhe janĂ« zhvilluar”, tha redaktori i librit, dr. Maksut Haxhibrahimi. Shkrimtari Hajro Ulqinaku ka vazhduar... Vazhdo

September 24, 2010  :: KulturĂ« / Kultura :: Comments Off on NĂ« Ulqin u pĂ«rurua “Libri pĂ«r Ulqinin dhe UlqinakĂ«t” i Hajro Ulqinakut
Tags: , , , , , , , , , ,

Page 1 of 212