Ardita Rama

Në Ulqin u promovua libri “Fjalori enciklopedik i gruas shqiptare” i Zenepe Dibres
Libër pionier i llojit të veçantë Autorja Zenepe Dibra tregoi se në “Fjalorin enciklopedik të gruas shqiptare” nuk janë përfshirë vetëm gra të njohura, por edhe gra të thjeshta. Megjithatë, ajo tha se nuk pretendon që në Fjalor të jenë përfshirë të gjitha femrat dhe kontributet, sidomos të femrave shqiptare jashtë kufijve shtetërorë të Shqipërisë. Për të një vlerë të rëndësishme përbën përfshirja në Fjalor e kontributit të femrave të huaja. Pas promovimit të librit “Fjalori enciklopedik i... Vazhdo

Page 2 of 212