Arjan Bakalli

Analistët e reality-së, Virusi dhe Arjani: Ja kush do ta fitojë “Big Brother”-in sonte
E favorizuar është Adela, e cila si tip, duke gjykuar nga mesazhet, arrin të mbledhë ose simpati ekstreme, ose antipati ekstreme. Për Bjordin nuk ka ndonjë gjykim konstant, për Adin tregojnë histori të ndryshme, njëra prej të cilave thotë, madje, se do t’i jepet çmimi, edhe sepse dikush me rëndësi ka një “borxh” për t’i kthyer. Thuhet e ç’nuk thuhet.  Gjithsesi, presim sonte. Ndërkohë, dy analistëve të njohur të “Big Brother”-it në këtë “SH2”, u kemi bërë... Vazhdo
Intervista – Emocionet e nënave që hynë në Big Brother Albania 2
  Sanija (nëna e Adelës) Si e pritët surprizën për t’u futur në  shtëpinë e BB? Të them të drejtën ishte gjëja më e bukur dhe më e lumtur, pasi takova vajzën, por ishte shumë emocionuese dhe shumë e vështirë. I kishte të dyja brenda. Kur takova Adelën thashë se do vdisja në atë moment, zemra më rrihte fort, u bllokova komplet. M’u duk vetja sikur nuk isha në realitet.  Keni qëndruar më e heshtura nga të gjitha aty brenda … Në të vërtetë unë jam vetë pak e heshtur edhe në jetën e përditshme,... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Arjan Bakalli, Intervista
  Ari, si ishte përballja me jetën e vërtetë? E jashtëzakonshme, nuk më besohet që njerëzit janë kaq pozitivë ndaj meje dhe asaj që unë dhashë brenda shtëpisë, më ndalojnë të gjithë për të më komplimentuar fëmijë, burra, gra, të moshuar, por mbi të gjitha ndiej se është një lloj solidarizimi qytetar dhe vlerash që nuk u pëlqen të fshihen pas lojërave dhe hipokrizisë. Është vërtet shumë vlerësuese për mua, në një farë mënyre unë ndihem fituesi moral i këtij “Big Brother”-i. Në cilat momente,... Vazhdo
Për Mimozën
13/05/09 19:38 Katër finalistët kanë dalë në kopësht dhe kujtojnë momentet komike dhe gazmore që kanë patur brenda shtëpisë. Adela i kujton Qetsorit se përse ai nuk ja kishte treguar ndodhinë e Mimozës? Më pas shton se ja kishte treguar Ari, por ajo do të donte ta dëgjonte nga Qetsori. Ai e kishte pyetur Mimozën nëse ajo e kishte lexuar librin e fundit të Naim Frashërit, ndërsa Mimoza i qe përgjigjur se nuk e kishte lexuar. Qetsori shton se përpara se ta pyeste mbi librin, e kishte pyetur rreth arsimit dhe kulturës,... Vazhdo
Spektakël i improvizuar
Spektakël i improvizuar 11/05/09 20:42 Banorët kanë vendosur të improvizojnë një spektakël brënda shtëpisë. Spektaklin do ta drejtojë dhe prezantojë Adelajde. Më pas banorët do të performojnë secili nga një këngë dhe poezi. I pari që do të performojë do të jetë Ari i cili do të recitoje dhe këndojë, më pas do të jetë Sori dhe pastaj Adi me Bjordin. Në programin e spektaklit mendohet të bëhet edhe një quiz me pyetje të thjeshta dhe me sens humori, por Adela është në dileme se në cfarë pjese të... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 95, Eleminimi i Arjanit

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 95, Eleminimi i Arjanit
Tags: , , , , ,

Lidhja e Adelës është lojë?
06/05/09 17:41 Banorë qëndrojnë në kopësht duke diskutuar për jetën brenda shtëpisë. Arjani thotë që sipas konceptit të tij për të parë se kush është më i miri duhet të bësh një analizë të vetes krahasuar me të tjerët . Ai mendon që është më i miri. Adelajda thotë që ajo nuk mendon të njëjtën gjë për veten e saj. Sipas tij nëse e shikon veten individualisht secili mendon për veten që është më i miri, por individulaitetet duhet të përballen për të kuptuar. Ai thotë:-“Unë nuk jam tendencioz... Vazhdo

May 13, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Lidhja e Adelës është lojë?
Tags: , , , ,

Big Brother Albania 2, Arjan Bakalli Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 52% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshe Arjan Bakalli!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Anjeza Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Anjeza!  Vazhdo
Flet Juna (Junida Kule) për banoret
ADI Gjërat pozitive – Synon të ndryshojë. Gjërat negative – I mungon guximi për konfrontime ballë përballë. Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Ç’kemi Adi! Prapë të dhemb kurrizi mo? Po këmbën si e ke”?   DRITANI Gjërat pozitive – Mjaft elegant në pamje. Gjërat negative – Kur nxehet, e humbet ekuilibrin. Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Të trashëgohesh”!   BJORDI Gjërat pozitive – Premtues në piano. Gjërat negative... Vazhdo

Page 1 of 812345...Last »