arjani

Arjani : Babai është idhulli im
25/04/09 21:37 “Big Brother” duke parë rëndësinë që ka figura prindërore,e babait për dy nga banorët e shtëpisë, i përgatiti nga një surprizë. Junida është një nga banorët që ka marrë një telefonatë nga babai i saj. Ai i shprehu mbështetjen e tij, dhe i tha që përmes “Big Brother” ai pa Junën e vërtetë. Një tjetër banor të cilit i`u bë një surprizë ishte dhe Arjani, i cili, pa foto nga karriera artistike e babait të tij. “Big Brother” u mundësoi që edhe banorët e tjerë të ndiqnin një... Vazhdo
TE KANDIDUARIT JANE : Arjani, Anjeza, Adi, Qetsori, Eltoni (30 minuta)
TE KANDIDUARIT PER ELEMINIMIN E DYTE TE MBREMJES SE SOTME JANE : Arjani, Anjeza, Adi, Qetsori, Eltoni Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Arjanin, dergoni: BB ARJAN ne 15191 Per te VOTUAR Adi, dergoni: BB ARDIAN ne 15191 Per te VOTUAR Anjezës, dergoni: BB ANJEZA ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB ELTON ne 15191   Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.    Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nominimet, Arjani, Arjoni, Juna dhe Qetsori
Big Brother Albania 2, Nominimet, Arjani, Arjoni, Juna dhe Qetsori Te nominuarit: ARJAN BAKALLI ARJON MUCA JUNIDA KULE QETSOR FERUNAJ Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Arjanin, dergoni: BB ARJAN ne 15191 Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191 Per te VOTUAR Junen, dergoni: BB JUNA ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH. Cili Banor Deshironi te Dali Nga Shtepia ë Big Brother Albania... Vazhdo
Kush eshte konkurenti i 2 qe del sot Ani Eltoni Arjani apo Juna ?
Cili Banor Deshironi te Dali Nga Shtepia ë Big Brother Albania 2 ? JAVA 10 ( online surveys)  Vazhdo
Bjordi : Jepi pak kohë Adelës
10/04/09 01:06 Bjordi, duke diskutuar me Arin në lidhje me Adelajden, i ka thënë se dëshira për të ndryshuar, tek ajo, ishte shumë e madhe. Ari e ka pranuar këtë, por ka shtuar se ajo kurrë nuk do të hiqte dorë nga komplekset e veta apo nga posesiviteti. “Njeriu nuk mund të thotë gjithmonë “kështu jam unë dhe nuk mund të ndryshoj”!”- ka thënë Ari. “Duhet t’i lësh pak kohë dhe ta njohësh!” – i ka thënë atij, Bjordi. Ari i është përgjigjur, se në një pozitë tjetër, jashtë, Adela ishte tipi... Vazhdo
Marrëveshje kundër të rinjve
08/04/09 14:25 Dritani, si i zënë ngushtë nga situata në të cilën ndodhet, i thotë Sorit se në realitet nuk i ka qejf marrëveshjet në grup, por këtë radhë duhet t’i bëjnë vërtetë. Ai i tregon se nuk ka qënë dakord me disa manovra të Sorit, por ka ardhur koha që të bashkëveprojnë. Sori ia kthen se manovrat i duhen lojës; ka manovra të domosdoshme, ka dhe nga ato që bëhen kot. “Të na e hanë bukën këta të rinjtë?”- thotë Dritani, ndërsa Sori ia pason se ata lodhen me provën e javës, kurse të rinjtë... Vazhdo
Arjani : Mafia dhe Kanuni
08/04/09 12:40 Ari dhe Sori bisedojnë për mafian dhe Ari i krahason ligjet që vendos ajo për anëtarët e saj njësoj me ligjet e kanunit. Ai tregon se ato ligje dikur janë respektuar shumë, por më pas filluan të mos zbatoheshin më, njësoj si ligjet e kanunit të cilat tani në shumë zona nuk kanë më të njëjtën vlerë. Sori tregon për një dokumentar që ka parë mbi mafian italiane dhe në të thuhej me fakte e spjegime se ajo ishte e bazuar mbi ligjet e kanunit të Lek Dukagjinit. Biseda e tyre lidhet me historinë e... Vazhdo
Dritan Shehaj : Ne rrezikojmë më shumë
08/04/09 11:45 Sori shprehet se Juna i duket një lojtare e fortë dhe se ia ka frikën. Ai tregon se edhe Ari i duket një tip me shumë bagazh e që mund të ecë në lojë. Tani mendon se nuk është e drejtë që tani që po afron fundi i lojës dhe ku loja po bëhet më interesante dhe e bukur, ai ose ndonjë banor i vjetër të dalë e të rrinë brenda tre banorët e rinj të cilët janë shumë të freskët e jo në kushte të barabarta me ta. Sori e këshillon se meqë sot është e mërkurë, ai të bëjë spektakël që të... Vazhdo
Tani me Sorin : Aida është bashkuar me të rinjtë
08/04/09 11:40 Tani me Sorin vazhdojnë të diskutojnë për banorët e rinj dhe afrimin që kanë me banorët e vjetër. Ata mendojnë se edhe pse janë intergruar mirë me s tyre, sërish miqësia që kanë banorët e vjetër me njeri-tjetrin, është më e madhe. Tani tregon se Aida është afruar më shumë me ta. Ai shprehet se ka vënë re se me cdo banor të ri që futet në shtëpi, Aida është e para që u afrohet më shumë duke dashur të zërë miqësira të reja, pasi ato të vjetrat nuk po i funksionojnë më. Dritani tregon... Vazhdo
Arjani : Celuliti është armiku i femrës
06/04/09 15:47 Pasi ka parë Mimozën tek pishina me rroba banjo, Ari fillon e komenton me djemtë e tjerë. Ai thotë:-“Është e bukur në fytyrë, por e ka trupin shumë problematik!” Sipas tij, ajo ushqehet keq dhe kjo ndikon në trupin e saj. Qetsori i thotë që vajzat si Mimoza nuk merren me sport që ta mirëmbajnë trupin. Ari tregon që më përpara femrat kanë qënë të mbushura por nuk kanë patur celulit duke e krahasuar me ato në ditët e sotme. Ai shton:-“Celuliti është armiku i femrës!”  Vazhdo

Page 1 of 212