arjon

Sori nuk është Kapedani : Një shefeje seksi, nuk do t’i rezistoja
Ekskluzivisht për suplementin “Big Brother”, Sorit i kemi shkëputur një rrëfim nga dhoma e kuqe e shtëpisë së famshme, ku tema e pyetjeve lidhej me filmin “Kapedani”, interpretuar nga një bashkëqytetar i konkurrentit, legjendari Albert Vërria. Sori nuk harroi me këtë rast të dërgojë urimet më të mira për gruan e tij, Liljana, që dje ka pasur ditëlindjen. Sori sot, apo Kapedani dje? Sori sot. Kapedani kishte vetëm gabime? Jo, nuk i kishte të gjitha gabim. Mes Adelës dhe Junës, cilën do... Vazhdo
Aida Troka : në jam realist
15/03/09 02:10 Debati mbi dëshirën ose jo të Aidës, për t’i dhënë imunitetin Adit ka vazhduar më tej, me ardhjen e saj. Arjoni i ka thënë dhe ka mbrojtur mendimin se ajo ka hezituar që t’ia jepte imunitetin Adit, sepse nuk kishte dashur ta bënte. Aida e ka kundërshtuar fort dhe i ka shpjeguar se ajo nuk e kishte kuptuar mirë pyetjen që i ishte bërë. Ajo shtoi se kishte dashur t’ia jepte imunitetin atij ose Liritës, sepse mendonte se duhej të zgjidhte dikë prej banorëve të shtëpisë. Arjoni e pyeti drejtpërdrejt... Vazhdo
Arjon : Aida, ki kujdes!
15/03/09 02:20 Arjoni dhe Aida nuk kanë pritur gjatë për t’iu rikthyer debatit në lidhje me imunitetin e Adit. Aida i ka thënë se keqinterpretimet që ai u bënte gjërave, deri më sot ajo i kishte menduar të ndikuara nga “dikush” tjetër, por tani po e kuptonte se kishte gabuar. Ajo ka shtuar se këto ishin provokime nga ana e tij dhe se ajo nuk donte ta vazhdonte më një debat që mund ta detyronte të thoshte gjëra që nuk donte t’i thoshte apo nuk i mendonte. Arjoni e ka interpretuar këtë si tërheqje nga ana e... Vazhdo
Flet motra e Arjonit: Mes Arjonit dhe Zhuljetes nuk ka asnje histori
  Si janë marrëdhëniet e tua me Arjonin? Marrëdhëniet e mia me Arjonin janë shumë të ngushta. Jemi si motër e vëlla, ashtu edhe shokë shumë të mirë. Gjithashtu edhe shoqërinë e kemi të përbashkët. I besojmë shumë njëri-tjetrit dhe flasim edhe për problemet tona që mund të kemi. Mund të më flasësh rreth marrëdhënieve që kanë vajzat me Arjonin? Arjoni ka pasur dhe ka goxha sukses me vajzat, d.m.th përveç faktit që është bukurosh, ai është edhe shumë i sjellshëm me femrat. Është i shkathët dhe... Vazhdo
Florian Binaj (Portokalli) – Komenton banorët e Big Brother Albania 2
Intervista – Florian Binaj, aktori që interpreton Policin në spektaklin “Portokalli” dhe një nga personazhet më pikantë të emisionit radiofonik “Rikoshetë”, komenton banorët e “Big Brother 2”. REPUBLIKA KASMAHU 1 – Pa shumë përvojë 2 – E dashur kur do 3 – Pëlqen Arjonin, por e sheh si të pamundur ADELAJDA XHAMANI 1- Shumë simpatike, portret me tipare mishtore 2- Flet pak si shumë 3- Ndihet e kërcënuar nga rivalet ZHULJETA DACI 1- Mendon se është pikë kyçe... Vazhdo
Moza: Do i njohim jashtë
13/03/09 17:35 Arjoni dhe Mimoza qëndrojnë vetëm në kopësht duke diskutuar në lidhje me nominimet dhe banorët. Arjoni i thotë që do t`a shohë Mimozën në nominim, pasi dëshiron t`a shohë nën tension, por ajo i thotë që nuk ka pse të jetë në tension pasi për të është thjesht një lojë. Arjoni e pyet nëse ka ndonjë person që i intereson brenda në shtëpi. Ajo thotë që i intereson Adela dhe Aida, por ai do të dijë nëse i intereson Bjordi. Moza thotë që ajo me Bjordin nuk flasin shumë pasi nuk përshtaten... Vazhdo
Zhuljeta: Dua të jetoj në Shqipëri
12/03/09 00:50 “Nëse gjërat më shkojnë mirë, – i ka thënë Arjoni Zhuljetës, – do të rri në Shqipëri, përndryshe do të shkoj në Itali!”. Ai ka shtuar se faktikisht nuk i pëlqente aspak të largohej e të shkonte në Itali, do t’i pëlqente më tepër të qëndronte këtu. Edhe Zhuljeta nga ana e saj e ka mbështetur mendimin e tij duke thënë se edhe asaj nuk i pëlqente të largohej nga Shqipëria. Ajo ka thënë se edhe nëse do të kishte dokumenta të rregullta e gjithcka tjetër, sërish do të preferonte... Vazhdo
Bjordi  : Nesër nuk jemi konkurent
10/03/09 20:59 Bjordi shpreh dëshirën që nesër për ditëlindjen të sillen të gjithë si ai. Arjoni i thotë:-“Kë pjesë të Bjordit do bëjmë? Pjesën që nuk bën punët e shtëpisë?” Zhuljeta që ndërhyn dhe pyet:-“Apo pjesën që djemtë flejnë me vajzat, i ngacmojnë ato?” Bjordi thotë që do një ditë të qetë dhe që të kënaqen të gjithë. Adelajda i thotë që do e ketë të vështirë që të mos zihet me të, por do përpiqet. Bjordi e pyet Qetsorin se cfarë do donte ai nëse do ishte në vendin e tij.... Vazhdo
Arjon:  Nuk e duroj Aidën si kapo
09/03/09 14:20 Këtë javë banorët zgjodhën që kryefamiljari i shtëpisë të jetë Aida. Ajo merret me organizimin e punëve dhe me buxhetin e shtëpisë. Arjoni dhe Bjordi diskutojnë për Aidën si kryefamiljare. Arjoni thotë:-“Unë nuk e duroj dot Aidën si kapo të shtëpisë”! Ai shton se e bezdis mënyra se si ajo flet. Bjordi i thotë:-“Mua më bezdis dhe kur ajo nuk është kapo”! Arjoni i thotë që nuk ka asgjë personale me Aidën si person por që nuk i pëlqen mënyra e saj e komunikimit.  Vazhdo
Zhuljeta : Unë përfaqësoj Shqipërinë
  09/03/09 12:00   Zhuljeta ka diskutuar me Qetsorin për veriorët dhe disa nga zakonet e tyre. Sipas mendimit të të dyve, Pavlini ishte një përfaqësues i Veriut, por që sipas Qetsorit, nuk e mbrojti siç duhej. Zhuljeta i ka thënë se Pavlini i kishte lënë hapësirë asaj. Qetsori e pyeti nëse ajo e shihte veten vërtet si përfaqësuese të Veriut apo do të marrësh vota nga Veriu. Ajo ia ka kthyer se është përfaqësuese e gjithë Shqipërisë, sepse është hedhur si farë në Veri, ka lulëzuar në Jug dhe merr frytet... Vazhdo

Page 1 of 712345...Last »