arjoni pelqen mimozën

Arjoni pëlqen Mimozën
23/03/09 14:35 Arjoni , Bjordi dhe Ani flasin për makinat. Para tyre kalon Mimoza e cila është rregulluar, dhe ka veshur minifund. Arjoni reagon menjëherë dhe i thotë:-“E di që unë dhe Bjordi të kemi inat tani!” Mimoza i pyet:-“Duken bukur flokët?” Arjoni i thotë që nuk e kanë mendjen tek flokët . Ai dhe Bjordi i kërkojnë që të largohet pasi për ta është shumë provokuese. Ajo largohet ndërsa ata vazhdojnë duke diskutuar për të. Bjordi thotë:-“E ka feminilitetin në gjak, por nuk e kupton!” Arjoni... Vazhdo