Arsim Bajrami

Cafo Boga,Hajdinaga,Shkreli dhe Bajri priten nga ministri i arsimit Stjepoviq
Një delegacion nga komuna jonë në përbërje kryetari  Gezim Hajdinaga, kryetari i parlamentit z.Luigj Shkreli, drejtori shkollës ‘’Bedri Elezaga’’ Qemal Bajri dhe bashkëvendasi ynë me banim ne SHBA z. Cafo Boga u takuan me ministrin  e arsimit të Malit të Zi z.Stjepoviq. Në takim u aktualizua çështja e  ndërtimit të shkollës në Sukubinë dhe u shpreh gadishmëria e përkrahjes së  këtij projekti të  nevojshëm. Në ndërtimin e shkollës do të participonin ministria, komuna dhe diaspora. Kjo e fundit në... Vazhdo
Se Ami është nusja që ‘ia mbledh’ burrit
Vazhdon jehona e dasmës së showgirl-it, Amarda Toska dhe aktorit e këngëtarit Ermal Mamaqi. Këtë radhë të dy vijnë në një imazh tjetër, shfaqen duke bere nje reklam te markes se njohur te makinave FIAT. Në fotot artistike, bie në sy roli i Amit si nusja me teka dhe lozonjare dhe bashkëshorti që ‘nuk po ia mbledh dot gruas’, por gruaja ne kete rast ia ben ‘8 me 2’ burrit. Me poshte fotot artistike nga dy personazhet televiziv Amarda Toska & Ermal Mamaqi.  Vazhdo
Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo