Art Club-i Ulqin

Salaj: Krijuesit shqiptarë dhe shpërblimet vjetore
Ndarja e shpërblimeve tradicionale paraqet një performancë nderimi për punën e personaliteteve të kulturës, artit, shkencës, sportit por edhe të njerëzve të thjeshtë që me veprimtarinë e tyre kontribuan në zhvillimin dhe emancipimin e shoqërisë. Në vendet e zhvilluara dhe të konsoliduara këtë performancë e mbajnë institucionet kulturore publike dhe shtetërore, të cilat kanë mundësi dhe kapacitet që laureatëve përveç nderimit dhe kënaqësisë tu ofrohet edhe ndonjë shpërblim material që do të ishte shumë... Vazhdo

December 30, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Salaj: Krijuesit shqiptarë dhe shpërblimet vjetore
Tags: , ,

Art Club-i Ulqin ju fton per 20-vjetorin më 27 e 28 dhjetor – Video
Art Club-i ju fton në shënimin e 20-vjetorit ,më 27 e 28 dhjetor në kuadër të manifestimit “Kultura e shqiptarëve në Malin e Zi, 2010”. Natën e parë, do të përurohen librat:e Haxhi Shabanit, Anton Gojçaj dhe Nail Dragës …Natën e dytë , përurohet botimi “20 vjet kulturë” dhe shfaqja e filmit dokumentar kushtuar Art Club-it Veprimtaritë organizohen në Bibliotekën e Ulqinit, duke filluar në orën 17:00. Ju mirëpresim http://www.dailymotion.com/video/xgbe6n  Vazhdo

December 26, 2010  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Art Club-i Ulqin ju fton per 20-vjetorin më 27 e 28 dhjetor – Video
Tags: , ,