Art klub

Propozim i Art Klubit për emërtimin e një rruge “Ali Podrimja” ne Ulqin
Njoftim për media   “Art Club” propozon që një rruge apo sheshi në Ulqin t’i jepet emri i poetit Ali Podrimja   Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” nga Ulqini i ka propozuar Komisionit për Emërtimin e Rrugëve dhe Shesheve të Kuvendit të Komunës së Ulqinit që një rrugë apo shesh në këtë qytet të mbajë emrin e poetit të njohur shqiptar me renome ndërkombëtare, Ali Podrimja. Në arsyetimin e këtij propozimi thuhet se Ali Podrimja ishte shumë i lidhur me Ulqinin, të cilin e donte dhe... Vazhdo

February 14, 2013  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Propozim i Art Klubit për emërtimin e një rruge “Ali Podrimja” ne Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Art Club – KNSH botuan 3 Libra per femijet tane
“Art Club” dhe KNSH në Malin e Zi botojnë tri vepra letrare në kuadër të projektit “Libra për fëmijët tanë”   Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi dhe Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” kanë botuar tri vepra letrare në kuadër të projektit “Libra për fëmijët tanë”. Në fazën e parë të realizimit të këtij projekti janë botuar përzgjedhjet me poezi “Xixëllonjat e vogla” e Qamil Guranjakut, “Magjia e detit” e Hajro Ulqinakut dhe “Guxo” e Ndre Mjedës. Redaktor... Vazhdo

December 5, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Art Club – KNSH botuan 3 Libra per femijet tane
Tags: , ,

Botime të Art Klub-it Ulqin 2010
(Haxhi Shabani, Jam ai që nuk jam, Art Klub, Ulqin,2010) (Anton Gojçaj, Ndërmjet kapakëve, Art Klub, Ulqin, 2010) Ditëve të fundit nga edicioni botues i Shoqatës “Art Klub” dolën dy libra të rinj: përmbledhja me poezi e poetit Haxhi Shabani me titullin “Jam ai që nuk jam” dhe përmbledhja me tregime e shkrimtarit Anton Gojçaj “Midis kapakëve”. Libri me poezi të zgjedhura i Haxhi Shabanit është hartuar nga dy pëmbledhjet e tij të mëparme “Të kërkoj” e “Natë e portokalltë” dhe nga dorëshkrimi i... Vazhdo

September 21, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Botime të Art Klub-it Ulqin 2010
Tags: , , , , , ,

Ulcinjske NVO traže ponovnu obradu plana ulcinjske Solane
Solana glavni problem Ulcinj – Sedamnaest ulcinjskih nevladinih organizacija (NVO) zatražile su ju?e od crnogorske skupštine da ne usvoji Predlog prostornog plana i da ga vrati obra?iva?u na ponovnu obradu. U saopštenju dostavljenom agenciji Mina navodi se da se 17 NVO sastalo povodom finalne verzije Predloga prostornog plana, odnosno brisanja ulcinjske Solane iz zašti?enih zona spomenika prirode, i njeno „pretvaranje u turisti?ku zonu mimo svake procedure. „Nacrt prostornog plana usvojen u Skupštini sadržavao je niz nedostataka... Vazhdo

March 17, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Ulcinjske NVO traže ponovnu obradu plana ulcinjske Solane
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,