Artan Fici

Taekwondo kampionati i Malit te Zi
Gjatë këtij vikendi me datë 17.10.2010 në Podgoric u mbajt kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve, kadetëve dhe juniorëve. Klubi i Taekowndo-së Ulqini kampion i Malit të Zi, shkëlqen me 14 medalje të arta, gjegjësisht 14 kampion në Mal të Zi nga KT Ulqini. Klubi i taekwondo-së ulqini u paraqit me 23 garues, ku për shkaqe finaciare klubi i taekwondo-së Ulqini nuk arriti që të marrë pjesë me një numër edhe më të madhë garuesish, kështu që u detyruan  të... Vazhdo
Taekwondo Theranda open 2010 Kosova
Gjatë kësaj fudjave me datë 25.09.2010 në Kosovë u mbajt turniri ndërkombëtarë në sportin olimpik të  Taekwondo-së. Në këtë turnirë nuk mungojë as klubi I qytetit tone klubi I taekwondo-së Ulqini. Gara ishte e një niveli të mesëm me karakter ndërkombëtarë, ku në të u paraqiten 4  shtete 18 klube me afro 200 garues. Klubi i Taekwondo-se Ulqini në këtë turnir u paraqit me 22 garuesë. Suksesi I klubit të taekwondo-së Ulqini në këtë turnir nuk mungoj duke arritur të fitoj gjithësejt 20 medalje,  prej... Vazhdo
Taekwondo Club “ULQINI” morri pjesë në turnirin “Trofeu i Beogradit 2010”
Gjatë vikendit klubi i Taekowndo-së Ulqini u paraqitë në turnirin e 11 ndërkombëtarë TROFEU i BEOGRADIT i cili u mbajtë me datë 01.05.2010 në Beograd. Turniri ishte i nivelit të lartë, në këtë turnir u prezantuan 12 shtete me rreth 400 garues. Në këtë turnirë udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi i përbër prej 17 garuesish, e në mesin e tyre ishin edhe 7 garues nga Klubi i taekowndo-së Ulqini. Garuesit nga KT Ulqini të cilët u paraqitën në këtë turnir me përfaqësuesen e Malit të Zi ishin nga kategoria... Vazhdo

May 6, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Club “ULQINI” morri pjesë në turnirin “Trofeu i Beogradit 2010”
Tags: , , , , , , , ,

Takewondo“Ulqini” Arijeta Zati kampione e dyfishtë
U mbajt kampionati i Malit të Zi në taekwondo për kadetë dhe seniorë Kampionë të Malit të Zi u shpallën edhe Adnan Hoxha, Rinor Jahja, Ardijana Karamanaga, Adelisa Muslijeviq dhe Adnan Hasa, i cili fitoi dy medalje të arta dhe një të bronztë. Klubi i Takewondo-së “Ulqini” fitoi 32 medalje në Kampionatin e Malit të Zi për kadetë dhe seniorë që u mbajt më 26 prill. “Ulqini” fitoi shtatë medalje të arta, 12 medalje të argjendta dhe 13 medalje të bronzta. Rezultatin më të mirë e arriti Arijeta Zati, e cila... Vazhdo
Të dielën në podgoricë u mbajt kampionati i malit të zi në taekwondo
Pesë kampionë nga “Ulqini” Klubi i Taekwondo-së “Ulqini” fitoi dy kupa dhe 17 medalje. Përkundër këtyre rezultateve, drejtuesit e KT “Ulqini” janë të pakënaqur për shkak të arbitrimit të njëanshëm që sipas tyre, i dëmtoi edhe për disa medalje. Federata e Taekwondo-së së Malit të Zi organizoi të dielën në Podgoricë Kampionatin e rregullt për vitin 2008 për pionerë dhe juniorë. Klubi i Taekwondo-së “Ulqini” fitoi dy kupa dhe 17 medalje, prej të cilave pesë të... Vazhdo