Artiola Toska

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Artiola Toska me videoklip te ri
Sapo është lancuar në tregun shqiptar, videoklipi më i ri i këngëtares Artiola Toska. E cilësuar nga të gjithë fansat e saj si bilbili ikëngës popullore, këngëtarja ka përgatitrur surprizën e rradhës, që e ka titulluar ‘Lulja e Preferume’. Një album mjaft i vecantë me këngë të stilit të Artiolës në të cilin ka bashkëpunuar me Edi Balilin, tekstet nga A. Trebicka. Albumi në të cilën përfshihet kënga në fjalë e këngëtares titullohet ‘LIVE 2009’ dhe si gjithmonë Artiola ndodhet në kulm të suksesit. Bluetooth  Vazhdo

September 10, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Artiola Toska me videoklip te ri
Tags: