babai i junes

Flet Virgjil Kule, babai i Junës – Intervista
Pika e dobët e Junës? Atë po kërkojmë edhe ne Ubënë disa javë që vajza juaj është bërë banore e “Big Brother”. Ajo zgjohet ndryshe, jeton me njerëz të tjerë, etj. Po dita juaj si ka ndryshuar? Ka ndryshuar shumë. Në fokus të ditës sonë është Juna. Çdo kohë të lirë që kam (dhe kam pak) e kaloj duke parë Junën, bashkë me time shoqe, e cila e ndjek disi më shumë. Shyqyr që “Big Brother” është “non stop” dhe e gjejmë Junën aty vetëm duke shtypur një buton telekomande.... Vazhdo