Bajazit Ljajka

07.10.2011: Takim pune i Kryetarit të Komunës së Ulqinit me ndihmësin e ministrit për zhvillim të qëndrueshëm Nebojsha Popoviq
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtorë ka mbajtur sot një takim pune me anëtarët e ekipit për përcjelljen e privatizimit të cilin e ka udhëhequr ndihmësi i ministrit për zhvillim të qëndrueshëm të Malit të Zi, zotëri Nebojsha Popoviq. Ndihmësi i ministrit Popoviq të gjithë të pranishmit i ka informuar të pranishmit me problemet e lokalitetit “Jadran” ku njëri prej problemeve kyç është zhvendosja e 13 familjeve që jetojnë aty, me qëllim që në atë lokalitet të krijohen kushtet... Vazhdo
07.10.2011: Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka pritur pëfaqësuesit e VODACOM – it
Kyetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtoët e tij ka pritur sot përfaqësuesit e VODACOM – it që është shoqëri e përbashkët shërbimesh dhe koordinuese për furnizimin me ujë dhe transportimin e ujërave të zeza për bregdetin e Malit të Zi. Në takim është biseduar për një prej problemeve kyçe të komunës, e që janë ujërat e zeza e posaçërisht problemi i Porto Milenës. Bisedimet janë zhvilluar me qëllim të hyrjes sa më të shpejtë të Komunës së Ulqinit në këtë shoqëri me qëllim... Vazhdo
Nazif Cungu benë aksion për pastrimin e qytetit të Ulqinit – Video
Aksion për t’ia rikthyer Ulqinit epitetin “Qytet i pastër” Kryetari i Komunës së Ulqinit, Nazif Cungu, për ditën e shtunë ka paralajmëruar fillimin e një aksioni masiv në territorin e Komunës, për rikthimin e epitetit të Ulqinit “Qytet i pastër”, aksion ky që të vazhdojë gjatë tërë muajit tetor. Nisma e kryetarit të komunës z.Nazif Cungu për pastrimin e qytetit ka mbërritur dhe në Ulqin. Qëllimi i këtyre aksioneve është jo vetëm pastrimi i qytetit dhe i plazheve por dhe si sensibilizim dhe ndërgjegjësim... Vazhdo

October 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mr.Jakup Murati kryeadministrator i ri i komunës së Ulqinit
Në seancën e ditës së enjte, Kuvendi i Ulqinit, ndër të tjerë, do të shkarkojë kryeadministratorin aktual, Pjetër Lulgjuraj edhe në këtë post të rëndësishëm të qeverisjes vendore, është propozuar funksionari i Lartë i Forcës së Re Demokratike, Mr.Jakup Murati, shkruan KosovaLive. Zëvendësimet, largimet dhe emërimet e reja në komunën e Ulqinit priten neser.Në mbledhjen e nesërme priten edhe shkarkime dhe emërime tjera të trupave dhe organeve udhëheqëse të komunës së Ulqinit.Zyrtarisht, sqarohet se konkretizimi... Vazhdo
Më 13.10.2011Mbledhja e parë e Seancës së dytë të Kuvendit të Komunës së Ulqinit
CRNA GORA MALI I ZI SKUPŠTINA OPŠTINE ULCINJ KUVENDI KOMUNAL ULQIN Br./Nr. 02 – 4726/2011 Ulcinj/Ulqin, 04. 10. 2011.g. Në bazë të nenit 46 të Ligjit mbi vetëqeverisjen lokale (“Fl. zyr. RMZ”, nr. 42/03, 28/04, 75/05 dhe 13/06 dhe “Fl. zyr. MZ”, nr. 88/09 dhe 3/10) dhe nenit 77 të Rregullores së Kuvendit të kmunës së Ulqinit (“Fl. zyr. MZ” – dispozitat e komunës, nr. 17/08, T H Ë R R A S MBLEDHJEN E PARË TË SEANCËS SË DYTË TË KUVENDIT TË KOMUNËS SË ULQINIT Për këtë mbledhje propozoj këtë R e... Vazhdo