Barbana Dini

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Barbana Dini : “Shume prej kengetareve jane thjeshte flluska sapuni”
Ajo është shumë e sigurtë në vetvete dhe për me tepër, e suksesshme në prodhimet e saj  muzikore ndonësë prej shumë personash, emri i saj mund të citohet relativisht i ri në muzikën shqiptare. Pavarësisht vështirësive që paraqet fusha e muzikës në vendin, Barbana Dini ka realizuar disa klipe duke u munduar të sjellë detaje plotësisht origjinale për dashamirësit e saj. Për me tepër, Trafik Vip, ka mundur të realizojë një intervistë eksluvizive ku do të zbulohen fillesat e saj në muzikë më të gjitha vështirësitë,... Vazhdo

September 4, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (1)
Tags: