bashksia islame e ulqinit

Kryetari Cungu nënshkraun Kontrat për “Parkingun e Stacionit të vjetër të autobusëve”
Nënshkruhet Kontrata për dhënien në shfrytëzim të patundshmërisë “Hapësira e parkingut te Stacioni i vjetër i autobusëve” Në pajtim me dispozitat e Vendimit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit për dhënien në shfrytëzim të patundshmërisë pa kompensim Bashkësisë Islame Ulqin, sot është nënshkruar Kontrata për dhënien në shfrytëzim të patundshmërisë “Hapësira e parkingut te Stacioni i vjetër i autobusëve”. Kontratën e kanë nënshkruar Kryetari Cungu dhe nënkryetari i Bashkësisë Islame... Vazhdo
Vizita e kryetarit të komunës, z. Nazif Cungut, Bashkësisë islame Ulqin
Vizita e kryetarit të komunës, z. Nazif Cungut, Bashkësisë islame Ulqin dhe çerdhes së fëmijëve pranë saj. Me rastin e vizitës zyrtare Këshillit të BI Ulqin, kryetari i komunës, z. Nazif CUNGU, të enjten, më 13.12.2012, vizitoi edhe çerdhen e fëmijëve “Lulishtja e dritave” e cila funksionon pranë BI Ulqin, dhe u mirëprit nga fëmijët me disa recitime… Suad Ukoshata Facebook #gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align:... Vazhdo

December 15, 2012  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Vizita e kryetarit të komunës, z. Nazif Cungut, Bashkësisë islame Ulqin
Tags: ,