bba 2 live

Arjon Muca flet për banoret
ADI Gjërat pozitive – Humori Gjërat negative – Manipulimi Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Në çdo pikë të territorit shqiptar, ndjehem si në shtëpinë time”   PAVLINI Gjërat pozitive – Kuraja Gjërat negative – Jo i mirinformuar për Kanunin Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj të të shikoj sa më shpejt bashkë me fëmijët e tu”   DRITANI Gjërat pozitive – Djalë perfekt Gjërat negative – Serioziteti i tepërt Po... Vazhdo
Flet Eltoni Tozaj për banoret – Adela, hipokrite dhe manipuluese
ADI Gjërat pozitive – Humori Gjërat negative – Humori me raste i tepruar Po ta kishepërballë, çfarë do t’i thoshe? “Tërbohu”   SORI Gjërat pozitive – Ka shumë bagazh Gjërat negative – Gatuan shumë mirë Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Na more në qafë”   ARJONI Gjërat pozitive – Është djalë shumë i pjekur Gjërat negative – Gatuan me pasion Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je 1 o vëlla”   ANI Gjërat... Vazhdo
Flet Virgjil Kule, babai i Junës – Intervista
Pika e dobët e Junës? Atë po kërkojmë edhe ne Ubënë disa javë që vajza juaj është bërë banore e “Big Brother”. Ajo zgjohet ndryshe, jeton me njerëz të tjerë, etj. Po dita juaj si ka ndryshuar? Ka ndryshuar shumë. Në fokus të ditës sonë është Juna. Çdo kohë të lirë që kam (dhe kam pak) e kaloj duke parë Junën, bashkë me time shoqe, e cila e ndjek disi më shumë. Shyqyr që “Big Brother” është “non stop” dhe e gjejmë Junën aty vetëm duke shtypur një buton telekomande.... Vazhdo
Qetsori : Familja më ndihmoi
29/04/09 14:23 Adi, duke u nisur nga një bisedë shumë e shkurtër ku Sori tregon dicka nga jeta e tij, e pyet më shumë mbi këtë temë. Ai e pyet drejtëpërdrejtë Sorin nëse ka patur dhe ai eksperienca si të tijat. Sori e pranon këtë gjë dhe tregon në mënyrë shumë të shkurtër se ka patur një eksperiencë të tillë njësoj si ai, lidhur me drogën. Dhe Ari dhe Adi, që ndodhen me të në momentin kur ai tregon, habiten për këtë eksperiencë që Sori e tregoi vetëm një ditë më parë. Ata e pyesin se si ia doli... Vazhdo
E shpërdorojmë ushqimin
29/04/09 13:00 Moza lë mëngjesin që ka përgatitur për të ngrënë përgjysmë. Adi i thotë me shaka që ta hajë të tërin që të rritet, ndërsa Juna mendon se nuk është veprim i mirë ky i Mozës. Ajo e trajton këtë bisedë në aspektin e shpërdorimit të ushqimit prej tyre. Juna thotë se ata shpesh e shpërdorojnë ushqimin që më pas e hëdhin tek vendi i mbeturinave, pa e përfunduar atë. Ajo këshillon Mozën që herë tjetër të marrë vetëm gjysmën e racionit, nëse e di që nuk do hajë shumë. Edhe Anjeza... Vazhdo

April 30, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on E shpërdorojmë ushqimin
Tags: , , , , , , , ,

Do kapemi se jemi afër finales
29/04/09 20:45 Gjatë kohës që banorët ishin duke ngrënë, Junida kapet me Mimozën, duke i vënë në dukje sjelljen e saj në kuzhinë duke bërë sallatën. Mimoza i thotë që nuk kishte pse të kapet me të tilla gjëra, pasi ato jetojnë bashkë. Anjeza shikon Bjordin dhe Adelajdën duke u puthur dhe merr shkas nga kjo për të diskutuar sjelljen në tavolinë. Ajo mendon që është mungesë respekti të puthesh në momentin që personat e tjerë janë duke ngrënë. Adelajda i kërkon falje , por Anjeza vazhdon te replikojë... Vazhdo
Adelajda më nerva
29/04/09 11:45 Adela, që duket ende e përgjumur, ankohet se nuk i pëlqen aspak kjo mënyra e zgjimit që po përdoret kohët e fundit. Ari ia kthen se Sori aty e merr kënaqësinë, kur bezdis të tjerët. Adela insiston që ata të zgjohen vetë, pa ngacmimet e të tjerëve, por Ari e kundërshton se ata kryesisht e kanë me të sepse ngrihet vonë e jo në momentin e duhur. Adela thotë se mund të cohet pak më vonë se të tjerët, por ama do të ngrihet me qetësi e jo me stres.  Vazhdo
Bjordi dhe Adelajda : Minimumi të shkoj në finale
29/04/09 01:40 Bjordi i kujton Adelës se dhe dy javë e gjysmë i ndajnë nga nata e fundit e Big Brother. Adela shprehet se për Bjordin është qejf , ndërsa për të është frikë. Bjordi ia kthen se java e saj kalon shpejt dhe qesh sepse nënkupton se ajo mund të dalë këtë të shtunë. Adela, duke folur seriozisht, thotë se vërtetë ka frikë se ndoshta del. Bjordi vazhdon shakanë e tij se nuk ka asnjë ndryshim një javë më shpejt apo një javë më vonë, tani që erdhi fundi. Për Adelën, ndryshimi është shumë i... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bjordi dhe Adelajda : Minimumi të shkoj në finale
Tags: , , , , ,

Mimoza dhe Juna : Zemra, shpirti- falsitet
29/04/09 01:56 Moza ankohet për duart e saja. Juna i thotë se ndoshta i janë bërë ashtu sepse nuk punon sa duhet në shtëpi ose jo për punë të rëndësishme si larja e enëve. Moza ia kthen se ndoshta ajo nuk e ka parë, por punon vërtetë shumë në shtëpi dhe se më të shumtën e herëve, ajo i ka larë enët, por ndoshta ajo nuk e ka parë ose i ka patur sytë e mbyllur. Ato fillojnë të diskutojnë për këtë gjë dhe Moza, për të mbyllur bisedën, pyet Arin që ndodhet me to për t’ia pohuar dhe Ari e pohon. Më... Vazhdo
Bjordi dhe Sori : Kujtime për natën e parë
29/04/09 00:12 Sori dhe Bjordi kujtojnë natën e parë kur hynë në Big Brother. Ata ia tregojnë këto Junës dhe Anjezës dhe qeshin me peripecitë që kaluan që atë natë. Bjordi kujton kur Sori u prezantua me ta dhe nuk e kuptoi që ai dhe Arjoni, të cilët do të hynin në një kohë me të, ishin konkurentë si ai. Bjordi tregon se Sori në ato momente emocionale, kishte thënë disa batuta që të gjithë kishin qeshur. Të dy tregojnë kur kishin tentuar të futeshin në shtëpi, por rruga iu ishte ndërprerë sepse duhet... Vazhdo

Page 1 of 212